بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

۴۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه پوره سیب زمینی + نکات درست کردن پوره سیب زمینی

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  • سیب زمینی:            500 گرم
  • کره :                       100 گرم
  • شیر:                       3/4 پیمانه
  • نمک، فلفل سفید:    به میزان لازم
  • جعفری خرد شده :   به میزان لازم

 

دستور پخت پوره سیب زمینی


1. طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس آنها را بپزید. با روش های گفته شده: 1. سیب زمینی ها را داخل قابلمه گذاشته تا جایی که که روی سیب زمینی ها را بپوشاند شیر می ریزیم و اجازه می دهیم تا کل شیر جذب سیب زمینی بشود، سیب زمینی را می پزیم. 2. داخل قابلمه ای نمک بریزید و سیب زمینی ها را روی نمک چیده اجازه دهید تا پخته شود. 3. سیب زمینی ها را در مایکروفر به مدت 10 دقیقه با حرارت بالا بپزید.

 

2. مرحله دوم تهیه پوره سیب زمینی
حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی خرد کنید تا از حرارت بیفتد. سپس از یک الک فلزی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.

 

3. مرحله سوم

حالا کره را به شکل نگینی خورد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم شیر را به مواد افزوده و با مفتول فلزی مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل را افروده، پوره ما آماده شده است با جعفری تزئین می کنیم. این پوره را می توان در قیف ریخت با ماسوره مختلف شکل داد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۲۳:۱۸
برنا 14

کوفته برنجی-طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه(کوفته تبریزی)|ایران کوک

 

مواد لازم برای کوفته برنجی

  • گوشت    400 گرم
  • برنج    1 پیمانه
  • لپه    1/3 پیمانه
  • زرشک    1/4 پیمانه
  • پیاز داغ    1/2 پیمانه
  • تخم مرغ    2 عدد
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • سبزی کوفته    300 گرم
  • آلو    100 گرم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت کوفته برنجی

 

1. طرز تهیه کوفته برنجی ایرانی

لپه ها را 24 ساعت قبل از پخت خیس کرده و بعد از گذشت این زمان لپه ها را داخل آب به مدت 2 ساعت بپزید و آماده بگذارید.


2. مرحله دوم تهیه کوفته برنجی

برنج را شسته به مدت 2 ساعت آنها را خیس کنید و بعد داخل قابلمه آب جوش ریخته و بعد از 50 دقیقه برنج را آبکش کرده و آماده بگذارید.

 

3. مرحله سوم تهیه کوفته برنجی

سبزی ها را داخل تابه ای ریخته به همراه کمی روغن تفت دهید تا رطوبت سبزی گرفته شود. آلو ها را هم شسته و به مدت 2 ساعت در آب بخیسانید.

 

4. مرحله چهارم تهیه کوفته برنجی

داخل قابلمه بزرگ و مناسبی روغن ریخته و رب را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه ریخته و تا جایی که رنگ رب آزاد شود آنها را تقت داده، سپس نیمی از پیاز داغ و 8 لیوان آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با شعله ملایم بجوشد.

 

5. مرحله پنجم تهیه کوفته برنجی سفید

حال گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و باقیمانده پیاز داغ را با هم ورز می دهیم سپس لپه، سبزی، و برنج را افزوده و تا جایی که می توانید مواد را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. حالا از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و با سلیقه خود داخل آن را با آلو، پیاز داغ، زرشک و در صورت تمایل گردو پر کنید و روی حفره را ببندید داخل دست به آن ضربه وارد کنید تا ترک و هوایی اگر وجود دارد از بین برود.

 

6. مرحله ششم کوفته برنجی

کوفته ها را داخل سسی که در حال جوش است دانه دانه اضافه کنید. اگر سس از جوش افتاد اجازه دهید تا دوباره بجوشد و بعد باقی کوفته ها را اضافه کنید.

 

7. مرحله هفتم تهیه کوفته برنجی

بعد از گذشت ده دقیقه از وارد کردن کوفته ها به سس درب ظرف را می بندیم و حدود 50 دقیقه اجازه می دهیم تا کوفته ها مغز پخت شده و سس غذا غلیظ شود حالا کوفته ها را داخل ظرف مناسبی ریخته و در کنار نان سنگک و سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۲۳:۱۶
برنا 14

طرز تهیه همبرگر مرغ آسان - سبک زندگی

 

مواد لازم برای همبرگر مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن ۲ قاشق غذا خوری
  • پنیر ورقه ای ۱ بسته
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن و رزماری به میزان لازم
  • آرد سوخاری ۱ فنجان
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوجه، خیار شور، کاهو به مزان لازم
  • سس دلخواه به میزان لازم

 

طرز تهیه همبرگر مرغ چرخ کرده رستورانی

 

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا مرغ را خوب شسته و آب کشی نمانید و سپس در غذا ساز ریخته و ریز خرد کرده تا خمیری شود.

 

مرحله دوم: پیاز

پیاز را شسته و پوست بگیرید و به غذا ساز ریخته و دوباره پالس بزنید.

 

مرحله سوم: تخم مرغ

تخم مرغ را به همراه ادویه ها به مرغ اضافه کرده و پالس بزنید.

 

مرحله چهارم: ترکیب کردن

پودر سوخاری را هم در آخر اضافه کرده و ۱ پالس بزنید و تمامی مواد همبرگر مرغ را از غذاساز خارج کنید و همبرگر مرغ را ورز دهید و به چند قسمت تقسیم کنید و با دست به هر گلوله های همبرگر مرغ فرم دهید و در فریزر به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن

مقداری در ماهی تابه روغن بریزید و همبرگر های مرغ را در روغن سرخ کرده و بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود و به همراه مخلفات ساندویچ مثل: گوجه خیار شور و کاهو و همینطور حلقه های پیاز و پنیر ورقه ای را داخل نان برگر گذاشته و به همراه چاشنی مورد نظر و نوشیدنی مورد نظر نوش جان فرمائید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۲۳:۱۴
برنا 14

آلبالو پلو | طرز تهیه “آلبالو پلو”

 

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ

  • برنج ۴ پیمانه
  • آلبالو ۵۰۰ گرم
  • شکر۱ فنجان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ فنجان
  • خلال پسته و بادام ۱ فنجان
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ ریش ریش 

مرحله اول: برنج

ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم بر رویش آب بریزید و زمان دهید تا به همراه نمک چند ساعتی خیس بخورد. سپس در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و  روغن اضافه کنید زمان دهید تا آب جوش آید و برنج را در آب بریزید و کمی که نرم شد برنج را آبکش کنید. کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: آلبالو

آلبالو ها را شسته و سپس هسته آلبالو ها را به کمک هسته گیر بگیرید و دم آنها را هم بگیرید. به همراه شکر تفت دهید تا از ترشی در بیاید و مقداری از خلال ها را با آلبالو هم بزنید و مقداریش را برای تزئین نگه دارید.

 

مرحله سوم: مرغ

مرغ را به همراه پیاز و ادویه و کمی روغن و مقداری آب در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا مرغ پخته شود و سپس مرغ را از قابلمه در بیاورید و ریش ریش کنید.

 

مرحله چهارم: دم گذاشتن

در این مرحله یک قابلمه را برداشته و کف آن را روغن بریزید و مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در کف قابلمه بریزید و آلبالو ها را به همراه مرغ ریش ریش شده بریزید و در آخر برنج سفید را هم بریزید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنبد. زمان دهید تا برنج دم بکشد و بعد از پایان ۱ ساعت آلبالو پلوی شما به همراه مرغ آماده است تا در ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان فرمائید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۲۳:۱۱
برنا 14

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید خوشمزه تبریزی مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای دلمه کلم

  • گوشت چرخ شده:    500 گرم
  • لپه:    200 گرم
  • سبزی دلمه:    250 گرم
  • برنج:    2 پیمانه
  • پیاز داغ:    1/2 پیمانه
  • رب انا:ر    2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه:    4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه :   به میزان لازم
  • روغن:    به میزان لازم

 

دستور پخت دلمه کلم

 

1. طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید
ابتدا برنج راشسته و به همراه لپه می گذاریم تا نیم پز شوند. (جداگانه می پزیم چون زمان پخت شان متفاوت است)

 

2. مرحله دوم

حالا داخل قابلمه بزرگی روغن ریخته و چند برگ از کلم های زمخت تر را ته دیگ می چینیم.


3. مرحله سوم تهیه مواد میانی دلمه کلم

در این مرحله داخل تابه ای روغن ریخته گوشت را به همراه ادویه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پیاز داغ و سبزی را افزوده و کاملا سرخ می کنیم حالا رب را به مواد افزوده در نهایت لپه و برنج را به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم و مواد میانی دلمه کلم آماده است.

 

4. مرحله آخر پخت دلمه کلم

حالا برگ های کلم را روی میز کار چیده و با سس گوشتی آماده شده پر می کنیم و به شکل محکمی رول کرده و در قابلمه ای که کف آن کلم گذاشته ایم قرار می دهیم. در نهایت که کل کلم ها را پیچیدیم؛ رب انار را در 2 لیوان آب حل کرده ادویه می زنیم و روی دلمه ها می ریزیم. و اجازه می دهیم دلمه ها به مدت 1 ساعت کاملا پخته شوند. حالا دلمه هارا در ظرف مناسبی ریخته و نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۲
برنا 14

طرز تهیه رنگینک ساده جنوبی خوشمزه و مجلسی با خرما و گردو

 

مواد لازم برای رنگینک

  • آرد    1 پیمانه
  • کره    125 گرم
  • پودر دارچین    1/2 قاشق مربا خوری
  • پودر هل    1/2 قاشق چای خوری
  • خرما    به میزان لازم
  • گردو    به میزان لازم
  • پودر نارگیل و یا پسته برای تزئین    به میزان لازم

 

دستور پخت رنگینک خرما

1. طرز تهیه رنگینک خرما

ابتدا کره را داخل تابه مناسبی ریخته و اجاره دهید تا ذوب شود، حالا آرد را روی کره الک می کنیم و اجازه می دهیم تا با هم تفت بخورند تا جایی که خامی آرد از بین برود و خوب سرخ شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی خرما

حالا روی خرما ها شکافی باریک ایجاد کنید و یک تکه گردو وسط آن بگذارید و بعد خرما ببندید.

 

3. مرحله سوم: افزودن پودر هل و دارچین

پودر هل و دارچین را به آرد تفت خورده می افزاییم و خوب مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی رنگینک

یک لایه نازک از آرد تفت خورده ته ظرف سرو ریخته و بعد یک لایه خرما می چینیم و بعد باقی مانده مخلوط آرد را روی خرما ریخته و کامل روی خرما ها را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود.

 

5. مرحله آخر: سرو رنگینک

رنگینک آماده شده را از یخچال خارج کرده با پودر پسته یا نارگیل تزئین و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی آسان پز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۱
برنا 14

طرز تهیه شامی لپه خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

 

مواد لازم برای شامی لپه

  • گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم
  • لپه 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 4 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت شامی لپه

 

1. طرز تهیه شامی لپه (شامی پوک)

ابتدا لپه را به همراه 2 لیوان آب اجازه دهید تا کاملا پخته و نرم شود.

 

2. مرحله دوم: پختن گوشت شامی

گوشت را به همراه پیاز، فلفل و زرد چوبه بپزید تا جایی که کاملا لطیف و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی گوشت و لپه

لپه را داخل غذا ساز ریخته کاملا پوره کنید (از گوشت کوب هم می توانید برای این کار استفاده کنید) گوشت را با دست کاملا ریش ریش کنید تا به شکل گوشت داخل حلیم در آید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی مواد شامی لپه

داخل کاسه مناسبی تخم مرغ ها را ریخته و به آن نمک، فلفل، زعفران بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود. حالا گوشت و لپه را به تخم مرغ افزوده و کاملا مخلوط کنید و ورز دهید تا به قوام کافی برسد.

 

5. مرحله پنجم: سرخ کردن شامی لپه

از مواد شامی به اندازه یک نارنگی جدا کرده و بین دو دست گرد کنید کمی فشار آورید به سطح مواد و بعد وسط آن را حفره ای ایجاد کرده و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.

 

6. مرحله آخر: سرو شامی لپه

دو سمت شامی ها که خوب سرخ شدند از داخل روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر قرار دهید. حالا شامی پوک ما آماده است. آن در ظرف سرو زیبایی ریخته با سبزی خوردن تزئین کرده و نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۰
برنا 14

گالری جدید عکس عاشقانه دونفره بدون متن - مینویسم

 

شب بخیر عاشقانه برای همسر

خرم کسی که با تو
روزی به شب رساند
یا چون تو نازنینی
شب در کنار دارد!
شب بخیر همسرم!

 

درخشان ترین چیز در این دنیا چشمان تو است
هنگامی که به من نگاه می کنی
من نمی خواهم ستاره های شب را نگاه کنم
شب بخیر نازنینم

 

دیگر نیازی به چیدن ستاره های چشمک زن آسمان ها نیست
وقتی شب ها
زیباترین ستاره
روی زمین و درست کنار من
می درخشد
شب بخیر همسر عزیزم!

 

لالایی کن بخواب قشنگترین یار
منو از خواب غفلت کردی بیدار
لالایی کن بخواب معنی عشقم
الهی بمونی تو سرنوشتم
لالایی کن شبت به خیر عزیزم
تمام عشقمو به پات می ریزم

 

تو آفتاب تابان محبت هستی که به زندگی‌ام تابیدی.
منتظر بیدار شدنت که همچون طلوع خورشید است، می‌مانم.
شب بخیر همسر عزیزم

 

امشب آرام در گوشت می‌گویم
شب خوش
مبادا کسی بشنود و مزاحم
خوابهای شیرینت شود
وقتی تو در آغوشم خوابی
من تا صبح آرامش دارم

 

عکس پروفایل عاشقانه لاکچری بدون متن + متن عاشقانه لاکچری | - مجله نازی

شب بخیر عاشقانه ترکی

سنین یوخوندا اولماق منیم ان بؤیوک آرزوم اولوب هر گئجه
منیم فیکریمله یات
بلکه بیر گئجه؛ یوخوندا قوناق اولدوم سنه
گئجه ن اولدوزلو سئوگیلیم

 

گئجه سن یاتاندا منیم دونیام قارالیر
چون منیم تک گونشیم سن سن؛ گؤیده اولان یوخ!
گونشیم! شیرین یات

 

بو گئجه یاتارکن
غملری اونود
کدرلری بئینین دن سیل
گؤزل دوشون
راحات یات
بیر معصوم اوشاق کیمی، فیکیرسیز
گئجه ن اولدوز کیمین پارلاق سئوگیلیم

 

عاشق آدین شیرین دی
فرهاد دوستو شیرین دی
دوست دان دوستا گلن پای
بئچه بالدان شیرین دی

 

ساچلارینا بنزتمیشم گئجه می
گل اوزاق گزمه یانیما سئوگیلیم
دوداغیندا ایتیرمیشم سؤزومو
گولوشونله جانیمی آل سئوگیلیم

 

شب بخیر عاشقانه انگلیسی

I long to feel your arms around me and to taste your sweet kisses
!Being apart from you is agony
so may peaceful sleep surround us both until the first morning light peeks through the window
!Goodnight honey
من مدت‌هاست که خودم را در آغوش تو حس می‌کنم و بوسه‌های شیرینت را می‌چشم.
دوری از تو آزار دهنده است.
پس باید خواب آرام ما را احاطه کند تا اولین صبحی که روشنایی نور از پنجره بتابد.
شب به خیر عسلم!

 

Love is one of the simplest feeling
.All I dream about is capturing your heart each night
. You already have my heart
عشق یکی از ساده‌ترین احساسات است.
تنها چیزی که هر شب رویابافی می‌کنم به دست آوردن قلب تو است.
تو قبلاٌ قلب مرا به دست آورده‌ای.

 

Every night I look at the stars
and I think about their infinity
I believe our love is as infinite as that
.Good dreams my love
هر شب که من به ستاره ها نگاه میکنم
درباره بی نهایت بودن آنها فکر میکن
من باور دارم که عشق ما نیز همانند آنها بی نهایت است
خواب های خوشی ببینی عشق من

 

I live for the day that my dream will come true
.and wake up next to you
.good night my love
به امید روزی زندگی می کنم که رویایم تحقق پیدا کند
و کنار تو از خواب بیدار شوم،
شب بخیر عشق من!

 

I won’t fall asleep without saying you Good Night
بدون شب بخیر گفتن به تو خوابم نخواهد برد.

 

شب بخیر عشقم نفسم

هر شب
کنار پنجره بخواب
اینجا خورشید من
بی اذن نگاه تو
طلوع نمی کند
شب بخیر عشقم

 

به ستاره ها نگاه می کنم
و به ستاره نورانی که در زندگی ام دارم فکر می کنم
به تو
شب بخیر عشقم

 

همان طور که ماه زیبا آسمان شب را روشن کرده
تو هم جهان من را روشن و زیبا کرده ای
آمدنت، بزرگترین نعمت خداوند در زندگی ام بوده
و ماندنت، محقق شدن دست نیافتنی ترین رویاهای شبانه ام
آروم بخوابی
شبت ستاره بارون عشقم

 

آغوش تو که باشد
خواب دیگر بهانه ای برای خستگی نیست
و تپش های قلبت می شود لالایی کودکانه ام
کنارم بمان
می خواهم صبح چشمانم در نگاه تو بیدار شوند
شبت رویایی عشق من

 

ای کاش کنارت بودم تا قشنگ ترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم
و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت
نور باران کنی تا خوابت ببرد
شبت بخیر عزیزم

 

چشمانم را می بندم
و در تصورم تو را به آغوش می کشم
ضربان قلبت لالایی شبانه ام می شود
و به خواب می روم
عشقم، ای آرامش من شبت بخیر

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۸
برنا 14

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

 

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان خانگی

  • مرغ کامل    ۱ عدد متوسط

  • پیاز    ۱ عدد
  • فلفل دلمه    ۱ عدد
  • زعفران    به مقدار لازم
  • کره    ۵۰ گرم
  • برگ بو    ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و رزماری و پاپریکا    به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ بریان رستورانی با فر و سولاردام

 

مرحله اول ( شستن مرغ )

ابتدا محتویات داخل مرغ را خارج کرده. هرگز با چاقو مرغ را برش نزنید. مرغ را خوب شسته و می گذاریم داخل آبکش تا آب اضافی مرغ خارج شود.

مرحله دوم ( مرینت کردن مرغ )

مرغ را با یک قاشق نمک خوب ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه را خلالی خرد کرده و ادویه ها و برگ بو را با هم مخلوط می کنیم. سپس داخل شکم مرغ قرار می دهیم و در ظرف بزرگ و یا کیسه فریزر زیپ دار بمدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود.

مرحله سوم ( زعفرانی کردن مرغ )

مواد داخل مرغ رو خارج می کنیم و کنار میذاریم. حالا با ۴ قاشق غذا خوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ رو ماساژ میدیم و مجدد ظرف را در ظرف در بسته به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.


مرحله چهارم ( پخت مرغ با فر )

حالا مرغ را دوباره با مخلوط کره و زعفران رومال کنید و در فر بمدت ۱٫۵ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا مرغ خوب بریان و سرخ شود و در آخر اگر فر شما فن دار نبود چند دقیقه گریل را روشن کنید.

پخت مرغ بریان با سولاردم

مرغ را به کمک سیخ گردان سولاردم به سیخ زده سپس برای پخت مرغ بریان چند برنامه را می توان با توجه به مدل دستگاه انتخاب کرد. از برنامه پرشین کوک استفاده کرده سپس وزن مرغ را تقریبی زده و اینتر را می زنیم و یا می توان در حالت کانوکشن در دمای ۱۸۰ درجه نیز گذاشت.

 

منبع: آشپزی خوب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۶
برنا 14

آش جو دستور توسط Kimia - کوکپد

 

مواد لازم برای آش جو

  • جو 1 پیمانه
  • برنج 1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی 1 پیمانه
  • نخود 1 پیمانه
  • سیر داغ 1/4 پیمانه
  • کشک 2 پیمانه
  • پیاز داغ 200 گرم
  • سبزی آش 500 گرم
  • نعنا داغ 4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت آش جو

 

1. طرز تهیه آش جو خانگی با کشک

برنج را شسته و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. جو را نیز شسته و خیس می کنیم و یک دور از چرخ گوشت عبور می دهیم تا ریز تر شود. حبوبات را هم شسته و به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس می کنیم و در این زمان چندین بار آب آن را عوض می کنیم و به همراه آب، حبوبات را می پزیم و آماده می گذاریم.

 

2.مرحله دوم: پخت جو و برنج

حالا داخل قابلمه بزرگی که بتوان همه مواد را داخل آن به خوبی مخلوط کرد آب ریخته و اجازه می دهیم تا برنج و جو کاملا پخت شود و بعد حبوبات پخته را هم داخل قابلمه می ریزیم.

 

3.مرحله سوم: افزودن چاشنی ها

داخل تابه مناسبی روغن و زرد چوبه ریخته و نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را داخل تابه ریخته و خوب مخلوط می کنیم جوش که خورد به آش می افزاییم.

 

4.مرحله چهارم: افزودن سبزی آش

حالا باید توجه کنید که میزان آب آش کم نباشد اگر کم بود کمی آب جوشیده و یا عصاره گوشت اضافه کنید، در غیر این صورت سبزی آش را افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن کشک

در این مرحله کشک را هم به آش می افزاییم خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم، آش برای 45 دقیقه روی حرارت بماند و خوب جا افتاده شود.

 

6. مرحله آخر: سرو آش جو

در نهایت نمک و فلفل آش جو را اندازه کرده و داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک آش را تزئین می کنیم و نوش جان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۲۳
برنا 14