بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

۵۴ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • سس مایونز 150 گرم

  • خیار شور 100 گرم
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • پیاز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
  • نمک کمی

 

مراحل تهیه سس تارتار یا سس خیارشور حرفه ای

 

مرحله اول: خورد کردن

برای تهیه سس تارتار ابتدا همان طور که در دستور گفته شده مواد باید ریز خرد شود... پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید.

 

مرحله دوم: ترکیب کردن

شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بنابر این بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

 

مرحله سوم: یخچال

سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت 1 تا 2 ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.

 

مرحله چهارم: پایان کار

بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان فرمائید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ خرداد ۰۰ ، ۱۲:۰۶
برنا 14

طرز تهیه جوجه چینی خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

 

مواد لازم برای جوجه چینی

  • مرغ    500 گرم

  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری

  • زعفران    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه    

  • تخم مرغ    2 عدد
  • ماءالشعیر کلاسیک    1 لیوان
  • آرد گندم    2 لیوان
  • بیکینگ پودر    1 قاشق مربا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن    به میزان لازم

 

دستور پخت جوجه چینی


1. طرز تهیه جوجه چینی خانگی

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش می دهیم و با آبلیمو و زعفران مرغ را مزه دار می کنیم.


2. مرحله دوم: طرز تهیه خمیر بنیه

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها و بیکینگ پودر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا ماءالشعیر را به تخم مرغ ها افزوده مخلوط می کنم و بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر به غلظت ماست چکیده به دست آید.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن جوجه چینی

داخل تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن ریخته حالا مرغ ها را به کمک یک انبر داخل خمیر بنیه، زده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم. زمان می دهیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

 

4. مرحله آخر: سرو جوجه چینی

مرغ های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافه جذب آن شود. حالا جوجه چینی ها را در ظرف مناسبی چیده و در کنار سس های مختلف نوش جان کنید.

 

منبع: آشپز خانم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ خرداد ۰۰ ، ۱۲:۰۵
برنا 14

شیرین پلو - یک طعم خاص و شیرین | ایران نگری

 

مواد لازم برای شیرین پلو

  • برنج ایرانی 5 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • فیله مرغ پخته 5 تکه
  • هویج 5 عدد
  • زعفران غلیظ دم شده 3 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته و بادام به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

دستور پخت شیرین پلو تهرانی با مرغ و هویج

 

1. طرز تهیه شیرین پلو

ابتدا شکر را با 3 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم زمانی که به جوش آمد هویج های خلالی شده را به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم تا شکر قوام بیاید و هویج پخته شود. هویج که پخته شد 1 قاشق زعفران دم شده به آن می افزاییم و از صافی عبور داده تا از شربت جدا شود.

 

2. مرحله دوم: پختن برنج

در این مرحله برنجی را که شسته و دو ساعت با نمک خیس کرده ایم را داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و زمانی که برنج ها به سطح آب در حال جوش آمدند برنج را آبکش می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت شیرین پلو

حالا داخل قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را می چینیم، بعد لایه لایه از برنج و هویج پخته شده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا برنج دم بکشد.

 

4. مرحله چهارم: سرخ کردن فیله مرغ

داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و فیله های مرغ را به همراه خلال پسته، خلال بادام و زعفران تفت می دهیم و در نهایت نمک و کمی فلفل به آن اضافه می کنیم.

 

5. مرحله آخر: سرو شیرین پلو

حالا شیرین پلو دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و با مرغ و خلال های آماده شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ خرداد ۰۰ ، ۱۲:۰۳
برنا 14

طرز تهیه ساندویچ مرغ به صورت رژیمی و غیر رژیمی

 

مواد لازم برای ساندویچ مرغ

  • سینه مرغ 300 گرم
  • سس مایونز 1/2 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • سیر 12 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • برگ کاهو 4 عدد
  • نان باگت 4 عدد
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم

دستور پخت ساندویچ مرغ

1. طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی ساده

ابتدا مرغ را با پیاز، 1 حبه سیر له شده، نمک و فلفل کمی تفت داده آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود بعد از پخت کامل از داخل آب مرغ خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد به مرغ ریش ریش
حالا مرغ پخته شده را ریز خرد یا ریش ریش می کنیم و با سیر، گردو و سس مایونز مخلوط می کنیم در نهایت نمک و فلفل سس آماده شده را اندازه کرده و اجازه می دهیم این مواد برای 30 دقیقه در یخچال بماند.

 

3. مرحله سوم: درست کردن ساندویچ مرغ
حالا نان ساندویچی را از وسط برش داده کاهو و برش ها گوجه را داخل نان قرار می دهیم و با سس مرغ آماده شده ساندویچ را پر می کنیم.

 

4. مرحله آخر: سرو ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ
 آماده شده را هم به طور کامل و هم برش خورده داخل سینی مزه می توانید استفاده کنیدو

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ خرداد ۰۰ ، ۱۲:۰۱
برنا 14

طرز تهیه لواشک آلبالو

 

مواد لازم برای لواشک آلبالو

  • آلبالو    1 کیلو
  • آب    1 لیوان
  • نمک    به میزان لازم

 

دستور پخت لواشک آلبالو 


1. طرز تهیه لواشک آلبالو

ابتدا آلبالو ها را شسته برگ و ساقه آنها را جدا کنید.


2. مرحله دوم

حالا آلبالو ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه آب و نمک اجازه دهید تا خوب بپزد.

 

3. مرحله سوم

حالا که شکل آلبالو ها تغییر کرده، سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلبالو ها داغ را به داخل سبد منتقل کنید و با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا کاملا گوشت آلبالو از حفره های سبد رد شود و فقط هسته آلبالو باقی بماند.

 

4. مرحله چهارم

حالا روی سطح صافی مثل میز غذا خوری را که هوای آزاد به آن می خورد را سلفون بکشید و مواد آماده شده لواشک را روی سلفون منتقل کنید و به وسیله یک کاردک یا لیسک مواد را به طور منظم روی سلفون پخش کنید.

 

5. مرحله آخر تهیه لواشک آلبالو
زمانی که سطح لواشک آلبالو کاملا خشک شد آن را لوله کرده و در یخچال به مدت طولانی نگهداری کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۰۰ ، ۱۵:۵۵
برنا 14

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و مخصوص زعفرانی در منزل

 

مواد لازم برای بستنی سنتی

  • شیر1 لیتر
  • شکر500 گرم
  • خامه100 گرم
  • خلال پسته50 گرم
  • گلاب1/2 پیمانه
  • زعفران غلیظ دم شده3 قاشق غذا خوری
  • ثعلب1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت بستنی سنتی خانگی با پودر ثعلب

 

1. طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

ابتدا خامه را روی سطح صافی مانند یک سینی استیل بریزید و با یک کاردک یا لیسک به قطر تقریبا 2 میلیمتر پهن کنید و سینی را داخل فریزر قرار دهید.

 

2. مرحله دوم: جوشاندن شیر

شیر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس زعفران و گلاب را به شیر بیفزایید.

 

3. مرحله سوم: افزودن ثعلب و شکر

حالا ثعلب و شکر را با هم مخلوط کره و به آرامی به شیر بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود.

 

4. مرحله چهارم: قرار دادن مواد بستی روی یخ

مخلوط آماده شده را روی یخ بگذارید و مخلوط کنید تا خنک شود حالا که مواد کمی خنک شده مواد را داخل فریزر بگذارید.

 

5. مرحله پنجم: هم زدن بستنی سنتی

هر نیم ساعت بستنی را از یخچال خارج کرده مخلوط کنید و تا پنج بار این کار را ادامه دهید تا بستنی به خوبی کشدار شود.

 

6 . مرحله ششم: افزودن خامه به بستنی

در نهایت خامه را از فریزر خارج کنید و به وسیله چاقو خامه ها را برش داده و داخل بستنی بریزید و دوباره خوب مخلوط کنید.

 

7. مرحله آخر: سرو بستنی سنتی

حالا بستنی سنتی خوشمزه و خانگی را در ظرفی زیبا ریخته و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی آسان پز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۰۰ ، ۱۵:۵۴
برنا 14

خواص دارویی و درمانی سمنو برای شما + طرز تهیه و عوارض سمنو

 

مواد لازم برای سمنو

  • آرد سبوس دار نان سنگک    3 کیلو
  • گندم    1 کیلو

 

دستور پخت سمنو حرفه ای با آرد گندم

 

1. طرز تهیه سمنو خانگی با آرد سنگک
گندم را می شوییم و به مدت سه روز خیس می کنیم و در این سه روز چندین بار آب آن را عوض می کنیم.

 

2. مرحله دوم

بعد از گذشت سه روز جوانه های گندم دیده می شود آنها را داخل کیسه پارچه ای تمیزی و خیسی ریخته تا ریشه های گندم مشاهده شود. (همواره کیسه را مرطوب نگهدارید)

 

3. مرحله سوم

گندم ها را داخل چند سینی پهن کنید تا گندم ها ساقه نقره ای بزنند.

 

4. مرحله چهارم تهیه سمنو
گندم ها را چرخ می کنیم و داخل صافی می گذاریم تا آب آنها خارج شود و همچنین تفاله ها را تحت فشار قرار می دهیم تا کاملا عصاره آنها خارج شود.

 

5. مرحله پنجم

حالا آرد سبوس دار را به آرامی به عصاره افزوده و کاملا مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. حالا مواد مخلوط آماده شده را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی پخته و در نهایت غلیظ شده و سرخ شود و در نهایت بافتی مانند حلوا پیدا می کند.

 

6. مرحله ششم
مقدار کمی آب خنک به سمنو افزوده و سمنو را برای 2 ساعت دم بگذارید.

 

7. مرحله آخر تهیه سمنو در منزل
سمنوی اعلای ایرانی آماده است. یک سمنوی شیرین و جا افتاده حالا می توانید نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۰۰ ، ۱۵:۵۱
برنا 14

طرز تهیه پاستیل شکری - شوکومای

 

مواد لازم برای پاستیل

  • پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته
  • گلوکز 2 قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • آب 1 فنجان

 

دستور پخت پاستیل ژله ای شکری

 

1. طرز تهیه پاستیل خانگی با پودر ژله و گلوکز

ابتدا پودر ژله را داخل کاسه ای ریخته و یک فنجان آب را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام ذرات ژله در آب حل شود.

 

2. مرحله دوم

حالا کاسه را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) می گذاریم تا رنگ ژله شفاف شود.

 

3. مرحله سوم

حالا پودر ژلاتین و گلوکز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم

سپس یک قاشق شکر را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله کف هایی روی مواد ایجاد می شود که با قاشق آنها را جدا می کنیم.

 

5. مرحله پنجم

حالا مواد را از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. سپس داخل قالب های متنوع و ریز سلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا پاستیل ها به خوبی سفت شود.

 

6. مرحله آخر تهیه پاستیل خانگی

بعد از گذشت این مدت پاستیل ها را از داخل قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۰۰ ، ۱۵:۵۰
برنا 14

طرز تهیه پنیر با سرکه؛ در کوتاه‌ترین زمان - نیوز

 

مواد لازم برای پنیر خانگی

  • شیر    2 کیلو

  • ماست    1 لیوان

  • سرکه سفید    1/4 لیوان
  • غذا خوری نمک    1 قاشق

 

دستور پخت پنیر خانگی 

 

1. طرز تهیه پنیر خانگی

ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بعد از جوشیدن 20 دقیقه دیگر حرارت ببیند.

 

2. مرحله دوم: افزودن سرکه و ماست

حالا سرکه، ماست و نمک را به شیر بیفزایید و خوب مخلوط کنید. به آرامی شاهد لخته شدن شیر می شوید.

 

3. مرحله سوم: عبور دادن پنیر از صافی

حالا روی کاسه ای را تنظیف می گذاریم و شیر دلمه شده شده را داخل تنظیف ریخته و آن را می بندیم.

 

4. مرحله چهارم: قرار دادن پنیر در ظرف

حالا تنظیف حاوی شیر دلمه شده را داخل سبدی مربع یا مستطیل می گذاریم تا علاوه بر اینکه آب پنیر خارج می شود شکل ظرف را هم بگیرد و پنیر در هنگام برش دور ریز نداشته باشد.

 

5. مرحله پنجم: طرز تهیه آب نمک برای پنیر خانگی

به مایه ای که بعد از جدا کردن دلمه شیر باقی ماند را به خوبی نمک زده و به عنوان آب پنیر استفاده می کنیم.

 

6. مرحله آخر تهیه پنیر خانگی

حالا بعد از گذشت 4 ساعت پنیر آماده شده را از داخل تنظیف خارج و برش بزنید و داخل آب پنیر در یخچال نگهداری کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی آسان پز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۰۰ ، ۱۴:۵۳
برنا 14

عکس پروفایل عاشقانه بدون متن لاکچری ❤️❤️ کول دانلود

 

متن ادبی عاشقانه

دنیای آدم برفی ها دنیای ساده ایست...
اگر برف بیاید هست..
اگر برف نیاید نیست..
مثل دنیای مــن
اگر تــو باشی هستم
اگر نباشی نیستـــــــــــــــــم ...

 

در انتظار آغازی دیگرم،
انتخاب مجدد جفت ها،
تا شاید این بار نوحی بیاید
و مرا برگزیند در کنار “تو” !

 

بگذار بگویم
بغض که می کنی
گریه ام‌ میگیرد
خنده ات که بگیرد
حالم از همیشه بهتر است…
می بینی زندگیم را؟!
به دلت بند است بندِ دلم…

 

شاید یک روز یک نفر جوری آدم را بخواهد
که خواستنش به این راحتی ها تمام نشود !

 

هان ای شب شوم وحشت انگیز
تا چند زنی به جانم آتش؟
یا چشم مرا زجای برکن
یا پرده زروی خود فرو کش

 

لبانت طعم انار می دهند
بهشت را دانه دانه بر لبانم بگذار !

 

متن ادبی عاشقانه غمگین

گویی زخم خورده ام از تیغ نگاهت که
اینگونه شعرهایم بند نمی آیند !
مرحم نباش ، رحم نکن …

 

می ترسم کسی جایم را در قلبت بگیرد
بوی تنت را بگیرد
آغوشت را از من بگیرد
چه احساس مبهمی است حسادت !

 

دلم به اندازه تمام روزهای پاییزی؛ گرفته است...
آسمان چشمانم به اندازه تمام ابرهای بهاری؛ بارانی است...
قلبم انگار به اندازه سردترین روزهای زمستانی، یخ زده است...
اما وجودم در کوره داغ تابستانی می سوزد...
چه چهار فصلی است سرزمین دقایق من......!!!!

 

می خواستم تو به من عادت کنی ولی من بهت زودتر عادت کردم
می خواستم تو عاشقم بشی ولی من زودتر عاشقت شدم
می خواستم من برات از بقیه مهمتر باشم ولی تو زودتر برای من مهم شدی
می خواستم من همه ی زندگیت بشم ولی تو زودتر همه ی زندگیه من شدی
می خواستم با هم عهد ببندیم ولی تو دیگر نبودی
آری
می خواستم همه ی اینها باشم برای تو ولی نشد و نبودی...

 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم!!!
تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن

 

متن ادبی عاشقانه کوتاه

از نگاهت تا دلم رنگین کمان گل می کند
با تو باید مثل باران حرف زد !

 

و عشق
پزشک ماهری است !
که نسخه ی تمام درد هایم را
لابلای موهای تو پیچید . . .

 

فرقی نمی کند چشمانِ تو باشد یا بهشتِ خدا
سقوط‌ همیــــــــــــــشه دردناک است !

 

تو میدانی از مرگ نمی ترسم
فقط حیف است هزار سال بخوابم و خواب تو را نبینم !

 

مگذار که عشق، به عادت دوست داشتن تبدیل شود!
مگذار که حتی آب دادن گل‌های باغچه، به عادت آب دادن گل‌های باغچه بدل شود!
عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتن دیگری نیست

 

کمی بمان!
کمی به من نگاه کن!
نگاهت تنها دلیل آرامشم است!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۰۰ ، ۱۴:۵۱
برنا 14