بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه نان برنجی اصل کرمانشاهی ترد و خوشمزه

سه شنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۹، ۰۹:۵۵ ق.ظ

مواد لازم:

 

  • کره : 100 گرم
  • روغن جامد : 100 گرم
  • پودر شکر : 75 گرم
  • آرد ذرت : 65 گرم
  • آرد سفید قنادی : 200 گرم
  • بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.


خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۱/۰۷
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی