بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه “قطاب” خانگی خوشمزه و پرطرفدار

 

مواد لازم برای شیرینی قطاب

  • شیر 1 پیمانه
  • روغن جامد 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مواد میانی قطاب

  • پودر شکر 210 گرم
  • پودر گردو 50 گرم
  • پودر پسته 50 گرم
  • هل 1 قاشق مرباخوری
     

دستور پخت شیرینی قطاب

 

1. طرز تهیه شیرینی قطاب

روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و با همزن بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند سپس شیر را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

 

2. مرحله دوم

حالا بیکینگ پودر را افزوده مخلوط کنید و سپس آرد سفید را، الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. ( آرد را به تدریج به خمیر بیفزایید تا خمیر لطیفی بدست آید) و بعد خمیر آماده شده را در ظرف در بسته قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید.

 

3.مرحله سوم آماده سازی مواد میانی قطاب

پودر گردو، پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

 

4.مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را کمی آرد ریخته و خمیر را با وردنه به قطر 0/5 سانتی متر باز کرده با یک کاتر دایره یا یک لیوان قالب می زنیم.

 

5.مرحله پنجم

از مواد آماده شده میان خمیر گذاشته و دو سر خمیر را به هم وصل می کنیم.

 

6.مرحله آخر طرز تهیه شیرینی قطاب

حالا داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و قطاب ها را در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد از اینکه سرد شد داخل پودر قند غلتانده و سرو می کنیم. نوش جان.

 

منبع: آشپزی خوب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۱/۰۸
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی