طرز تهیه مرغ لا پلو با زرشک و سینه مرغ ریش ریش خوشمزه و مجلسی
چهارشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۲ ب.ظ
مواد لازم برای تهیه مرغ لا پلو
- سینه مرغ 1/2
- بال 5 عدد
- زعفران به مقدار لازم
- پیاز 1 عدد
- نمک و فلفل و سیاه و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ لا پلو با زرشک و مرغ ریش ریش
مرحله اول ( پخت مرغ )
داخل قابلمه سینه مرغ را همراه با یک پیاز و برگ بو زردچوبه و نمک بگذارید بپزد سپس بعد از پخت آن را ریش ریش کرده کنار بگذارید و پس از سرد شدن به مرغ ها زعفران بزنید.
مرحله دوم ( دم گذاشتن مرغ لا پلو )
برنج را از قبل با مقداری نمک بگذارید خیس بخورد سپس آن را آبکش کنید. ته قابلمه روغن ریخته و بال های مرغ را که از قبل با قلمو زعفران زدیم کف ظرف می گذاریم. مرغ ریش ریش شده زعفران زده را با مقداری برنج ریخته و مرغ را روی آن می ریزیم، ادامه می دهیم تا مرغ و برنج تمام شود. سپس بمدت 40 دقیقه می گذاریم دم بکشد.
مرحله سوم ( تفت زرشک )
زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کرده سپس آبکش کنید و داخل تابه کره ریخته و زرشک را اضافه می کنیم و یک قاشق شکر می ریزیم و کمی تفت داده تا زرشک ها پف کنند. بعد از پخت برنج آن را در ظرف سرو کشیده و با زرشک تزئین کنید.
۰۰/۰۲/۲۲