بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه مرغ لا پلو زعفرانی مجلسی با زرشک، خوشمزه و ساده

 

مواد لازم برای تهیه مرغ لا پلو

  • سینه مرغ 1/2
  • بال 5 عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • پیاز 1 عدد
  • نمک و فلفل و سیاه و برگ بو به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ لا پلو با زرشک و مرغ ریش ریش

 

مرحله اول ( پخت مرغ )

داخل قابلمه سینه مرغ را همراه با یک پیاز و برگ بو زردچوبه و نمک بگذارید بپزد سپس بعد از پخت آن را ریش ریش کرده کنار بگذارید و پس از سرد شدن به مرغ ها زعفران بزنید.

 

مرحله دوم ( دم گذاشتن مرغ لا پلو )

برنج را از قبل با مقداری نمک بگذارید خیس بخورد سپس آن را آبکش کنید. ته قابلمه روغن ریخته و بال های مرغ را که از قبل با قلمو زعفران زدیم کف ظرف می گذاریم. مرغ ریش ریش شده زعفران زده را با مقداری برنج ریخته و مرغ را روی آن می ریزیم، ادامه می دهیم تا مرغ و برنج تمام شود. سپس بمدت 40 دقیقه می گذاریم دم بکشد.

 

مرحله سوم ( تفت زرشک )

زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کرده سپس آبکش کنید و داخل تابه کره ریخته و زرشک را اضافه می کنیم و یک قاشق شکر می ریزیم و کمی تفت داده تا زرشک ها پف کنند. بعد از پخت برنج آن را در ظرف سرو کشیده و با زرشک تزئین کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۲۲
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی