طرز تهیه مرغ ترش رستورانی با سبزی و رب انار و گردو به روش شمالی
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی
- سینه یا ران مرغ ۲ عدد
- سبزی خورشتی( نعنا، گشنیز، جعفری و ریحان) ۱ کیلو پاک نکرده
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱حبه
- گردو آسیاب شده ۵۰۰ گرم
- رب انار ۱ پیاله
- روغن مایه به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و رزماری به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه مرغ ترش رستورانی با سبزی و رب انار و گردو
مرحله اول: آماده سازی مرغ
برای آماده سازی مرغ بعد از اینکه تکه های مرغ را خوب شسته شو دادید و آبکش کردید مرغ را مزه دار کنید. مرغ را به همراه ادویه های لازم مزه دار کرده و سپس در روغن داغ مرغ را سرخ کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سبزیجات
سپس سبزی خورشتی را پاک کرده و چند مرتبه آبکشی نمائید. با کمک سبزی خرد کن و یا کارد آشپزخانه سبزی را ریز خرد کنید. در تابه با کمی روغن سبزی را تفت دهید تا بوی سبزی بلند شود و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: سس مرغ ترش
در یک قابلمه پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا بوی سیر و پیاز بلند شود و سپس ادویه های لازم را اضافه کنید به همراه سبزی و رب انار، همه را با هم خوب تفت دهید تا سس مرغ ترش آماده شود.
مرحله چهارم: گردو
بعد از کمی که گذشت گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم: آماده سازی پایانی مرغ ترش
حالا که تمامی مواد با هم تفت خورده نوبت آن است که مرغ های آماده شده را به داخل قابلمه بریزید و به میزان ۵ لیوان داخل قابلمه آب بریزید و زمان دهید تا آب به جوش بیاید. در این مدت خورش مرغ ترش را زیرو رو کنید تا گردو ها ته نشین نشود و نسوزد. سپس بعد از اینکه آب به جوش آمد، درب خورش مرغ ترش را گذاشته و زیر شعله را کم کنید.
مرحله ششم: پایان کار
بعد از گذشت ۱ ساعت و نیم خورش مرغ ترش مازندرانی شما آماده است تا آن را به همراه پلوی زعفرانی و هر چاشنی که در نظر دارید نوش جان فرمائید.