مراحل تهیه نان اردک خانگی با خمیر مایه و شیر خوشمزه و بی نظیر با دستور آسان
مواد لازم برای تهیه نان اردک ساده
تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱ لیوان
- شکر ۱ فنجان
- روغن مایع ۱ فنجان
- آرد ۴ لیوان
- زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- نمک کمی
- خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
- روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
مراحل تهیه نان اردک خانگی با خمیر مایه و شیر
مرحله اول: آماده سازی خمیر
شیر را به همراه خمیر مایع و یک قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه بریزید و هم بزنید. سپس زمان دهید تا خمیر مایع عمل بیاید.
مرحله دوم: آرد
آرد و نمک را به همراه بکینگ پودر الک کرده و در یک کاسه بریزید.
مرحله سوم: رنگ دانه
زرد چوبه را با زعفران مخلوط کرده و در وسط آرد حفره ای ایجاد کنید و زرد چوبه و زعفران را به ارد اضافه کنید.
مرحله چهارم: آماده سازی خمیر اردک
مایع خمیری که آماده شده را به همراه شکر، روغن و تخم مرغ ابتدا با هم مخلوط کرده و سپس به آرد و مایه زردچوبه و زعفران اضافه کنید. همه را باهم خوب هم بزنید و ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آید. خمیر آماده شده نان اردک را رویش دستمال نخی بگذارید و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت خمیر استراحت کند.
مرحله پنجم: پایان کار
بعد از پایان استراحت، خمیر را بر روی میز کار آرد پاشی شده بگذارید و خمیر نان اردک را نیز کمی ورز دهید و به چانه های کوچک اندازه گردو تقسیم کنید. سپس هر چانه را کمی با وردنه و یا در کف دست پهن کنید و یا به همان شکل در روغن داغ غوطه ور کنید تا حسابی اگردک یا همان نان اردک شما پف کند و سرخ شود. سپس از روغن در بیاورید و بر روی توری قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود. سپس می توانید بعد از سرد شدن بر روی اگردک پودر قند بپاشید و یا بدون نیاز به این کار نان محلی اردک یا اگردک را نوش جان فرمائید.
منبع: تکنیک های آشپزی