بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه مرحله به مرحله چلو گوشت ، یک غذای اصیل و تشریفاتی - دیجی فود

 

مواد لازم برای تهیه چلو گردن مجلسی

  • گوشت گردن گوسفندی    ۳ عدد
  • پیاز    ۲ عدد
  • سیر    ۴ حبه
  • رب    ۲ ق غذا خوری
  • چوب دارچین    ۲ تکه
  • زعفران    به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه    به مقدار لازم



طرز تهیه چلو گردن گوسفندی رستورانی با سس پیاز و رب


مرحله اول (مرینت کردن گردن)
گوشت گردن را تمیز بشورید و مقداری فلفل سیاه و زعفران را با قلمو روی همه نقاط گوشت می زنیم سپس بمدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.

 

مرحله دوم ( پخت گوشت )
پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم سپس داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم کمی که تفت خورد و سبک شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده تا پیاز و زردچوبه با هم یکدست شوند سپس گوشت های مزه دار شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس سیر را پوست کنده به همراه چوب دارچین و زعفران به گوشت اضافه کرده و چند لیوان آب جوش روی آن ریخته و در قابلمه می گذاریم و حرارت را کم کرده و زمان می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.

 

مرحله آخر
وقتی ۱ ساعت از زمان پخت گوشت گذشت داخل تابه ای روغن ریخته و رب را اضافه و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود سپس به گوشتمون اضافه کرده و چوپ دارچین و حبه های سیر را از داخل خورشت گردن خارج می کنیم و در آخر نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم آب خورشت کم و غلیظ شود این چلو گردن خوشمزه را همراه با برنج میل نمایید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۳
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی