طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه با دستور آسان
مواد لازم برای تهیه کراست چیز کیک
بیسکویت ساده یا پتی پور 200 گرم
- کره 75 گرم
- پودر زنجبیل 1/4 ق چای خوری
- پودر دارچین 1/4 قاشق چای خوری
- جوز هندی 1 پنس
مواد لازم برای تهیه کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
- خامه 150 گرم
- آب 6 ق غذا خوری
- ژلاتین 2 ق غذا خوری
- پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
مواد لازم برای رویه چیز کیک
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
- آب 3 ق غذا خوری
- پودر ژلاتین 1 ق غذا خوری
طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه
مرحله اول : تهیه کراست
ابتدا بیسکوییت ها را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید اگر آسیاب در دسترس نداشتید می توانید به کمک گوشت کوب خوب له کنید تا پودر شود، سپس کره را داخل مایکرویو یا روی حرارت ذوب کرده و با بیسکوییت خوب مخلوط می کنید. کف قالب کمربندی به قطر 18 سانت را مقداری چرب کرده و کراست را روی آن می ریزیم و با دست و یا به کمک گوشت کوب خوب منسجم می کنیم تا صاف شود سپس قالب را در یخچال می گذاریم.
مرحله دوم : تهیه کرم پنیری
آب را داخل ظرف شیشه ای ریخته و ژلاتین را روی آن می پاشیم تا حالت اسفنجی پیدا کند و روی بخار آب (بن ماری ) قرار می دهیم تا ژلاتین خوب حل شود. در ظرف دیگر پنیر و خامه را با همزن بزنید تا مخلوط شود و سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید و در آخر ژلاتین را اضافه و هم زده سپس قالب را از یخچال خارج کنید و روی کراست بیسکویتی بریزید و بگذارید داخل یخچال تا لایه پنیری ببندد.
مرحله سوم : تهیه رویه چیز کیک کدو حلوایی
ژلاتین را روی سه ق غذا خوری آب ریخته و بن ماری کنید سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید و روی لایه پنیری بریزید تا ژله خودش را بگیرد سپس برای چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا خوب سفت شود و پس از آن دور قالب را با چاقو نوک تیز آزاد کنید و کمر قالب را باز کرده و با خامه فرم گرفته شده تزئین کنید. نوش جان
منبع: آشپزخانم