بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه ترشی بیور همدانی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل بیور خانگی

  • فلفل بیور ۱ کیلو

  • سرکه ۲ لیوان
  • نمک ۲ قاسق غذا خوری
  • سیر ۱ بوته
  • آب به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی فلفل بیور همدانی تند

 

مرحله اول: فلفل بیور

فلفل بیور را خوب بشویید و آبکشی نمایید تا خشک شود.

 

مرحله دوم: رفع تلخی ترشی فلفل بیور

در یک قابلمه به مقدار لازم آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، فلفل ها را داخل آب جوش بریزید. ۵ دقیقه زمان دهید تا فلفل بیور ها داخل آب بماند و تلخی اش گرفته شود.

 

مرحله سوم: آبکشی فلفل بیور

پس از این مرحله فلفل بیور را آبکشی کنید و در بین دستمال آشپزخانه قرار دهید.

 

مرحله چهارم: پخت ترشی بیور

در این مرحله فلفل بیور را به همراه ۴ لیوان آب و سرکه به همراه نمک بر روی حرارت گذاشته زمان دهید به مدت ۱۰ دقیقه فلفل بیور پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله پنجم: پایان کار

سیرها را پوست گرفته و به فلفل بیور اضافه کنید و فلفل بیور را به همراه آب و سرکه ی پخته شده داخل شیشه بریزید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید به مدت ۱۰ روز در یخچال بماند تا ترشی فلفل بیور همدانی جا بیفتد و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.

 

منبع: آشپزی خوب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۲۴
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی