طرز تهیه چیز کیک موزی با پایه بیسکویت خوشمزه و آسان مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه چیز کیک موزی یخچالی
بیسکوییت 110 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- پودر قند 100 گرم
- ژله موزی 1 بسته
- ژلاتین 1 ق غذا خوری
- کره 40 گرم
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 400 گرم
- موز 2 عدد
- وانیل یک پنس
- آب 40 میلی لیتر
طرز تهیه چیز کیک موزی با پایه بیسکویت
مرحله اول : تهیه کراست
ابتدا بیسکویت ها را با کمک آسیاب پودر کنید سپس کره را ذوب کرده و با بیسکویت ها حسابی مخلوط کنید. کف قالب کمربندی به قطر 18 سانت را کیسه فریرز بگذارید و کمر قالب را ببندید سپس مخلوط بیسکوییت را ته قالب ریخته و به کمک گوشت کوب یا لیوان خوب فشرده کنید تا منسجم شود سپس آن را بمدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله دوم : تهیه پنیر چیز کیک
آب را داخل کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن می پاشیم تا حالت اسفنجی پیدا کنند سپس روی حرارت بخار آب قرار داده تا بن ماری شود و ژلاتین حل شود.
موز را به همراه کمی آبلیمو پوره کنید ( آبلیمو باعث می شود موز سیاه نشود).
در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر و خامه صبحانه را مخلوط و بمدت 2 دقیقه با همزن خوب بزنید سپس مخلوط ژلاتین و پوره موز را بهش اضافه کنید، قالب کمربندی را از یخچال خارج و لایه پنیری را روی آن بریزید و بمدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
مرحله سوم : ژله رویه چیز کیک
ژله موز را با 1.5 لیوان آبجوش مخلوط می کنید و بمدت 30 ثانیه در مایکرویو و یا به حالت بن ماری ذوب کنید سپس بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد 1/2 ژله را روی لایه پنیری ریخته و در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد از اینکه مانند سفیده تخم مرغ نیم بند شد موز های حلقه شده را روی آن می چینیم و باقی مانده ژله را ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک موزی ببندد. نوش جان