طرز تهیه شکر پلو زعفرانی با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش بوشهری اصیل
مواد لازم برای تهیه شکر پلو
- برنج ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- گلاب ۲ ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ
- فیله مرغ ۶ عدد
- پودر سیر به مقدار لازم
- پودر پاپریکا به مقدار لازم
- آبلیمو ۲ ق غذا خوری
- سس خردل ۱ ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه شکر پلو زعفرانی بوشهری با مرغ
مرحله اول : مرینت کردن مرغ
ابتا فیله مرغ را با ادویه ها و آبلیمو سس خردل خوب مخلوط و ماساژ دهید و برای ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا طعم دار شود.
مرحله دوم : دم کردن زعفران
زعفران را خوب پودر کنید و داخل ظرف مورد نظر ریخته و بجای آب جوش چند قطعه یخ داخلش بریزید سپس اجازه دهید یخ آب شده تا زعفران خوش رنگی داشته باشید در این روش عطر و طعم بهتری زعفران خواهد داشت.
مرحله سوم : سرخ کردن فیله
فیله های مرغ را داخل تابه که از قبل مقداری روغن ریخته و داغ شده بگذارید و خوب سرخ کنید.
مرحله سوم : دم گذاشتن شکر پلو
برنج را که با آب خیس کردید روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس مقداری زنده تر از همیشه برنج را آبکش می کنیم سپس برنج را داخل کاسه ای ریخته و بهش مقداری زیادی زعفران و گلاب و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس ته قابلمه ته دیگ دلخواه گذاشته و برنج را ریخته و دم بگذارید( در بعضی از رسپی ها شکر را مقداری آب روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود سپس وقتی برنج در حال دم کشیدن است شیره را روی برنج ریخته و زمان می دهیم تا دم بکشد می توانید از این روش نیز استفاده کنید) در پایان مقداری روغن روی شکر پلو ریخته و با فیله های مرغ به همراه انواع خلال ها پرتغال و بادام و پسته سرو می کنید. نوش جان