بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

 

مواد لازم برای ماهی شکم پر

  • ماهی سفید 1 کیلویی    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • گردو ساییده    250 گرم
  • سبزی معطر (پونه، گشنیز، چوچاق، خالواش، برگ سیر)    3 قاشق غذا خوری
  • رب انار    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت ماهی شکم پر با رب انار و گردو

 

1. طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی مرحله به مرحله

مرحله اول آماده سازی ماهی: ابتدا ماهی را پاک کرده و می شوییم و با نمک و فلفل روی پوست و داخل شکم ماهی را خوب مزه دار می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

پیاز را رنده ریز می کنیم، با گردوی ساییده شده، رب انار و سبزی معطر مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مواد میانی

مواد آماده شده را داخل شکم ماهی گذاشته و با یک نخ و سوزن استریل شکم ماهی را خوب ببندید.

 

4. مرحله چهارم: پخت ماهی شکم پر در ماهیتابه

داخل تابه نچسب، مناسب با سایز ماهی روغن ریخته و ماهی را داخل روغن گذاشته و خوب سرخ کنید، یک سمت که خوب سرخ شد با دو کفگیر بزرگ برگردانید تا سمت دیگر هم برشته و مغز پخت شود.

 

5. مرحله آخر: سرو ماهی شکم پر

ماهی شکم پر شمالی آماده شده را داخل ظرف زیبایی گذاشته دوخت شکم ماهی را باز کنید با سبزیجات دور چین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۵/۰۶
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی