بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه خمیر تارت شیرین مجلسی برای حلوا، شیرینی و فینگرفود ها

 

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

  • کره 100 گرم

  • پودر قند 100 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد 2 لیوان
  • آب یخ 1 لیوان

 

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی شیرین با کره

 

مرحله اول: کره

برای تهیه تارت لازم است که کره را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و سپس در غذاساز بریزید و پوره کنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی خمیر تارت

آرد را به همراه پودر قند و وانیل با هم الک کرده و به غذاساز اضافه کنید.

 

مرحله سوم: تخم مرغ

برای تهیه تارت فقط به زرده نیاز است. بنابراین زرده را به همراه آب یخ به مواد تارت اضافه کرده و چند پالس دیگر بزنید تا خمیر بدست بیاید.

 

مرحله چهارم: آماده شدن خمیر تارت

خمیر تارت را بین دو ورقه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 

مرحله پنجم: انتقال به قالب

بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز کرده و با کمک قالب تارت متوسط و یا قالب تارت های کوچک، بر روی خمیر قالب زده و در خود قالب که کمی چرب هم شده است پهن کنید و کمی از حبوبات روی تارت بریزید.

 

مرحله ششم: پخت خمیر تارت

سپس قالب های تارت آماده شده را در فری که از قبل با حرارت 150-200 درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید تا به مدت 10-15 دقیقه تارت پخته شود. بعد از پخته شدن صبر کنید تا قالب خنک شود و میبینید که چقدر راحت تارت از قالب جدا می شود.

 

مرحله هفتم: پایان کار

تارت آماده شده است. به دلیل وجود پودر قند این تارت مناسب استفاده برای شیرینی و حلوا نیز می باشد. میتوانید از خامه فرم گرفته و میوه و همینطور بریلو و یا حتی حلوا نیز استفاده کنید و نوش جان فرمائید.

 

منبع: آشپزی خوب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۵/۱۸
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی