طرز تهیه مشکوفی زعفرانی دسر مازندرانی با شیر و نشاسته با طعمی جذاب و خوشمزه
دوشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۰۳:۵۲ ب.ظ
مواد لازم برای تهیه مشکوفی
- نشاسته گل۱/۲ پیمانه
- شیر۱/۲ پیمانه
- آب۱ پیمانه
- گلاب۱/۴ پیمانه
- شکر۱/۲ پیمانه
- کره۱ ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه مشکوفی زعفرانی با نشاسته
مرحله اول ( آماده سازی مواد مشکوفی )
ابتدا نشاسته و آب رو با هم مخلوط میکنیم و ۲۰ دقیقه کنار میذاریم.
در قابلمه جدا شکر و شیر و کره را با هم مخلوط کرده و آب و نشاسته را که ۲۰ دقیقه استراحت کرده اضافه می کنیم و روی شعله متوسط می گذاریم و مدام هم می زنیم تا غلظت بگیرید اصلا نباید دست از هم زدن بردارید، حدودا این مرحله ۲۰ دقیقه ممکن است طول بکشد.
مرحله دوم ( اضافه کردن گلاب)
حالا گلاب را در این مرحله اضافه میکنیم و در این مرحله اگر می خواهید دسر زعفران داشته باشید یا کاکائویی در این قسمت باید به مواد مشکوفی اضافه کنیم، وقتی که مواد شروع کرد به حباب زدن با شعله کم اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگه هم بجوشد و غلظت بگیرد و در آخر خاموش میکنیم و در قالب مناسب میریزیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال میذاریم تا ببندد.
۰۰/۰۵/۱۸