طرز تهیه کروسان شکلاتی خانگی با خمیر مایه در فر خوشمزه و بی نظیر
مواد لازم برای تهیه کروسان شکلاتی
شیر ۱ فنجان
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- خمیر مایع ۱ قاشق غذا خوری
- روغن مایع ۱ فنجان
- نمک ۱ پنس
- آرد ۲ لیوان
مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی
پودر کاکائو و شکلات به میزان لازم
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- شیر ۱ فنجان
طرز تهیه کروسان شکلاتی خانگی با فر
مرحله اول: آماده سازی خمیر مایع
شیر ولرم شده را در یک کاسه بریزید و شکر را به همراه خمیر مایه به شیر اضافه کنید و هم بزنید. زمان دهید تا خمیر مایه عمل کند.
مرحله دوم: آماده سازی خمیر کروسان
آرد را به همراه نمک الک کرده و در یک کاسه بریزید و وسط آرد را خالی کنید. روغن را به همراه خمیر مایع عمل آماده به وسط آرد بریزید و با دست مواد را به خرد هم بدهید تا با هم مخلوط شوند و یک خمیر لطیف به دست آید. روی خمیر را با دستمال نخی بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله سوم: پیچیدن کروسان
بعد از مدت زمان استراحت، خمیر را بر روی میز کار آرد پاشی شده قرار دهید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید و خمیر را به شکل مثلثی برش دهید. از شکلات دلخواه بر روی خمیر نان بگذارید و از یک سمت نان را بچینید تا نان کروسان شما برای پخت آماده شود. به همین ترتیب همه نان کروسان ها را آماده کنید.
مرحله چهارم: پخت کروسان شکلاتی
کروسان های شکلاتی را داخل سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا کروسان ها پخته شود. بعد از پایان پخت با استفاده از پودر کاکائو و شیر و شکر سس شکلاتی را آماده کنید و بعد از خنک شدن کروسان شکلاتی، سس شکلات را بر روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا سس شکلات خودش را بگیرد و در هنگام سرو چکه نکند. نان کروسان شکلاتی را می توانید به همراه نوشیدنی دلخواه سرو کنید.