بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه سوهان عسلی ترد | شیرینی عید نوروز

 

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی خانگی

  • خلال بادام ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • آب ۲ ق غذا خوری
  • روغن ۴ ق غذا خوری (بهتر است از روغن نیمه جامد استفاده کنید)
  • عسل ۲ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری

 

طرز تهیه سوهان عسلی نازک با شکر و عسل


مرحله اول : ذوب کردن شکر
شکر و روغن و آب و عسل را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر شروع به ذوب شدن کند این مرحله بسیار حساس و مهم است شکر بعد از ذوب شدن شروع به طلایی شدن می کند.

 

مرحله دوم: افزودن بادام
وقتی شکر طلایی شد حرارت را کم کنید و بادام را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا بادام با مواد مخلوط شوند سپس زعفران را طی دو مرحله اضافه کنید باید انقدر هم بزنید تا بادام نیز طلایی شوند (سرعت هم زدن در این مرحله بسیار مهم است) دقت کنید حرارت حتما کم باشد وگرنه شکر زود می سوزد و سوهان تلخ می شود.

 

مرحله سوم : پخت نهایی سوهان عسلی
در این فاصله که مواد را هم میزنید یک لیوان پر از آب و یخ کنار دست تون قرار دهید و گاهی با قاشق از مواد مقداری بردارید و داخل لیوان بریزید…هر زمان مواد داخل آب و یخ سریع بست و ترد و شکننده شد یعنی سوهان شما آماده است حتما این کار را انجام دهید زیرا اگر زودتر از این حالت مواد را در سینی بریزید سوهان ها به هم میچسبند. بعد از اینکه با یخ تست کردید و مطمئن شدید سوهان عسلی ما حاضر است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۷/۰۱
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی