بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

ترشی نازخاتون ،آموزش کامل و مرحله به مرحله + نکات بادمجان کبابی با عکس

 

مواد لازم برای تهیه ترشی نازخاتون شمالی

  • بادمجان ۴ عدد
  • سبزی معطر (ریحان،گشنیز،نعنا،ترخون، سیر سبز)۲۰۰ گرم
  • سیر ۵ حبه
  • سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
  • فلفل سبز تند ۲ عدد
  • آبغوره به مقدار لازم
  • سرکه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترشی نازخاتون کبابی مجلسی با سرکه


مرحله اول : کباب کردن بادمجان
بادمجان ها را فرقی نمی کند روی منقل یا روی گاز خوب بزارید کبابی شود یا می توانید داخل سینی فر گذاشته و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید کبابی شوند به دلخواه یک روش را برای کباب کردن بادمجان ها استفاده کنید سپس برای چند دقیقه داخل یک ظرف درب دار گذاشته یا در پلاستیک فریزر گذاشته زیرا بخار آن باعث می شود پوستش به راحتی نرم شود و پوست بادمجان ها را بکنید.

 

مرحله دوم : ساطوری کردن مواد
بادمجان ها را با چاقوی تیز ساطوری کنید یا می توانید داخل غذاساز ریخته و له کنید یا می توانید با گوشکوب خوب له کنید. سیر را پوست بگیرید و له کنید یا رنده ریز بزنید. سبزی ها را نیز شسته و پاک کنید و ریز خرد کنید. فلفل تند را شسته و ریز خرد کنید.

 

مرحله سوم : میکس کردن مواد ترشی نازخاتون
همه مواد خرد شده را با بادمجان کبابی مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه و سیاه دانه اضافه کنید سپس داخل ظرف مورد نظر که از قبل شسته و خشک کردید بریزید سپس نصف آبغوره و نصف سرکه بریزید به همین راحتی ترشی نازخاتون ما حاضر شد این ترشی بسیار خوشمزه را زود مصرف کنید و در یخچال نگهداری کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۷/۱۸
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی