طرز تهیه سوپ ماکارونی با سینه مرغ و سیب زمینی خوشمزه لعابدار با دستور آسان
مواد لازم برای تهیه سوپ ماکارونی گوش ماهی
- ماکارونی فرمی ۱/۲ بسته
- هویج ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- سینه مرغ ۱/۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- جعفری به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ ماکارونی ساده با مرغ و سیب زمینی
مرحله اول : پخت سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را داخل قابلمه گذاشته و با یک پیاز دستور را چهار قاچ بزنید و به همراه برگ بو و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و مقداری آب روی سینه مرغ ریخته تا پخته شود بعد از پخت سینه مرغ را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید سپس آب مرغ را نیز صاف کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز و رب
پیاز دیگر دستور را شسته و نگینی خرد کنید و داخل تابه با مقداری روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس رب را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.
مرحله سوم : افزودن سبزیجات
هویج و سیب زمینی و را شسته و آن را به دلخواه یا مکعبی یا رنده درشت بزنید و به همراه مرغ ریش شده به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس آب مرغ صاف شده را افزوده و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاد سپس وقتی قل خورد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سبزیجات پخته شوند.
مرحله چهارم : افزودن ماکارونی
وقتی سبزیجات پخته شدند ماکارونی فرمی را اضافه کنید و اگر آب سوپ کم است مقداری آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید تا ماکارونی ها پخته و نرم شوند در ۱۰ دقیقه انتهای پخت جعفری ساطوری شده را افزوده و مقداری آبلمیو ریخته و نمک سوپ ماکارونی را اندازه می کنیم سپس سوپ ماکارونی جا افتاده را در ظرف سرو کشیده و همراه با نان تست یا نان سوپ میل کنید. نوش جان