طرز تهیه مربای کیوی خانگی خوشمزه و مجلسی با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم برای مربای کیوی
- کیوی سفت 3 کیلوگرم
- شکر 3 کیلوگرم
- آب 3 لیوان
- وانیل 1/3 قاشق چایخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت مربای کیوی خانگی خوشمزه و مجلسی سبک بازاری
1. طرز تهیه مربای کیوی خانگی با طعم کارخانه ای
مرحله اول: ابتدا کیوی ها را خوب شسته و پوست می گیریم بعد از آن کیوی ها را حلقه ای برش داده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی شهد
شکر و آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و شربت به غلظت برسد.
3. مرحله سوم: افزودن کیوی به شهد
حالا کیوی های آماده شده را به شهد می افزاییم و زمان می دهیم تا به آرامی بجوشد حدودا 25 دقیقه.
4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
شربت که به قوام دلخواه رسید، مربا را از روی حرارت بر می داریم و آبلیمو و وانیل را به آن می افزاییم و زمان می دهیم تا مربا کاملا پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربا
حالا زمان دهید تا مربا حدودا 12 ساعت خنک شود و بعد داخل شیشه های استریل درب دار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: آشپزی خوب