بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ترد و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای پیاز ترشی قرمز ریز

  • پیاز ریز    20 عدد
  • فلفل قرمز    2 عدد
  • سیر    2 حبه
  • نعنا خشک    1 قاشق چایخوری
  • نمک    1/2 قاشق چایخوری
  • شکر    1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید یا قرمز          به میزان لازم


دستور پخت پیاز ترشی قرمز ریز و درسته خانگی خوشمزه و خوشرنگ


1. طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خانگی
مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به دقت پوست می کنیم و بعد می شوییم و اجازه می دهیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود.

 

2. مرحله دوم: تهیه ترشی پیاز
حالا پیاز را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شیشه مناسبی ریخته و آماده می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سرکه
حالا شکر و نمک را به سرکه می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روی حرارت برداشته و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا سرکه آماده شده را روی پیاز ها می ریزیم تا جایی که 1 سانتی متر روی پیاز ها را بپوشاند. بعد درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا نکشد.

 

5. مرحله آخر: نگهداری ترشی پیاز قرمز
حالا ترشی را در مکانی خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداری می کنیم و بعد از آن داخل یخچال گذاشته و می توانید در کنار غذا های ایرانی سرو کنید.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۸/۲۲
برنا 14

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی