طرز تهیه کیک کاپوچینو با بافت نرم و اسفنجی خوشمزه و بی نظیر مخصوص عصرانه
مواد لازم برای تهیه کیک کاپوچینو
- آرد سفید ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ فنجان
- کاپوچینو ۱ بسته
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
دستور پخت کیک کاپوچینو خانگی با شیر
مرحله اول: تخم مرغ
تخم مرغ ها را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و سفیده را به همراه وانیل و نصف لیوان شکر با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا فرم بگیرد و در یخچال قرار دهید. زرده ها را نیز با پودر کاپوچینو و نصف دیگر شکر هم بزنید تا کشدار شود.
مرحله دوم: شیر و روغن مایع
شیر و روغن مایع را یکی یکی به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: آرد و بکینگ پودر
قبل از شروع این مرحله فر را با حرارت ۱۵۰ درجه روشن کنید تا حسابی گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ۳ مرتبه و سپس به زرده ها اضافه کنید. سفیده های فرم گرفته شده را به مواد کیک کاپوچینو اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک کاپوچینو
در آخر قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی استفاه کنید و سپس مایع کیک را ضافه کنید و قابل کیک کاپوچینو را در فر قرا ردهید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک کاپوچینو پخته شود.
مرحله پنجم: سرو کیک کاپوچینو
در آخر کیک کاپوچینو را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به دلخواه با انواع سس شکلات و یا میوه و پورد نارگیل و پسته و… تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.