طرز تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه و خوش خوراک به روش شمالی با بادمجان کبابی
يكشنبه, ۳۰ آبان ۱۴۰۰، ۰۷:۲۸ ب.ظ
مواد لازم برای ترشی ناز خاتون کبابی مجلسی به سبک شمالی
- بادمجان 4 عدد
- فلفل تند 2 عدد
- سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
- سیر 2 حبه
- سبزی نازخاتون 200 گرم
- نمک به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
- گلپر به میزان لازم
دستور پخت ترشی ناز خاتون کبابی مجلسی به سبک شمالی
1. طرز تهیه ترشی ناز خاتون خانگی خوشمزه شمالی
ابتدا بادمجان ها را روی منقل، روی گاز و یا داخل فر کبابی کنیم. سپس پوست گرفته. با گوشت کوب بادمجان ها را له می کنیم.
2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه
داخل کاسه بزرگی سیاه دانه، سیر رنده شده، نمک، فلفل ، گلپر، فلفل تند ریز شده و سبزی ساطوری شده را با هم مخلوط می کنیم.
3.مرحله سوم: افزودن بادمجان
حالا بادمجان های آماده شده و سرکه را هم به باقی مواد می افزاییم.
4. مرحله آخر: نگهداری و سرو ترشی
حالا ترشی ناز خاتون آماده را داخل شیشه های درب دار تمیز و خشکی بریزید و در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.
۰۰/۰۸/۳۰