بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با نکات خوشمزه شدن شیرینی نارگیلی

 

مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

  • پودر قند 250 گرم
  • پودر نارگیل 125 گرم
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • روغن 75 گرم
  • آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر پسته به میزان لازم


دستور پخت شیرینی نارگیلی

 

1. طرز تهیه شیرینی نارگیلی

ابتدا شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و نیمی از روغن و پودر نارگیل را به آن بیفزایید. کاملا مواد را مخلوط کنید و داخل غذا ساز ریخته و مواد را کاملا پوره کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه شیرینی نارگیلی

حالا مواد را داخل ظرف مناسب نچسب ریخته و کمی حرارت دهید تا مواد گرم شود و به صورت مداوم مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم شیرینی نارگیلی

در این مرحله ، مواد را از روی حرارت برداشته و باقی روغن و پودر نارگیل را به همراه آبلیمو به آن افزوده و دوباره روی حرارت قرار می دهیم و مداوم مخلوط می کنیم این کار را به مدت 20 دقیقه ادامه می دهیم.

 

4. مرحله چهارم شیرینی نارگیلی

حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا در فضای آشپز خانه کاملا خنک شود.

 

5. مرحله پنجم تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

زمانی که مواد به دمای محیط رسید خمیر را داخل قیف ریخته و با یک ماسوره ساده داخل سینی فر به اندازه دلخواه شکوفه می زنیم و روی آن را با پودر پسته تزئین می کنیم.

 

6. مرحله ششم یرینی نارگیلی

سینی را در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می پزیم. نوش جان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ اسفند ۹۹ ، ۱۳:۲۱
برنا 14

طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه‌کاری‌های تهیه آن - کتاب کاله

 

مواد لازم برای شیرینی نخودچی

  • آرد نخودچی 500 گرم
  • روغن مایع 250 گرم
  • پودر قند 250 گرم
  • هل ساییده 1 قاشق مربا خوری
  • پسته برای تزیین به میزان لازم
     

دستور پخت شیرینی نخودچی

 

1. طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

ابتدا پودر قند را با روغن کاملا مخلوط کرده و آنقدر ورز می دهیم تا ترکیب کرمی حاصل شود.

 

2.مرحله دوم تهیه شیرینی نخودی

حالا آرد نخود و پودر هل را افزوده و دوباره به قدری ورز می دهیم تا خمیری لطیف بدست آید (زمان ورز دادن کاملا تقریبی است) زمانی که بافت خمیر منسجم شد کافی است.

 

3. مرحله سوم دستور پخت شیرینی نخودچی

خمیر که آماده شد آن را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و از 6 تا 24 ساعت می توانید پخت آن را به تاخیر بیندازید.

 

4.مرحله چهارم پخت شیرینی نخودچی

حالا خمیر را بر روی میز کار گذاشته و پلاستیکی روی خمیر می گذاریم و با وردنه کاملا پهن می کنیم به قطر 2 سانتی متر و به شکل مورد نظر قالب می زنیم. و از خلال پسته نگینی شده برای تزیین روی شیرینی ها استفاده کرده و در فر گرم شده با 170 درجه سانتی گراد در طبقه بالا فر به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم.

 

مرحله آخر پخت شیرینی نخودی

بعد از خارج کردن شیرینی ها از داخل فر بهتر است که اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود و بعد به ظرف درب داری انتقال داده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

منبع: آشپز خانم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ اسفند ۹۹ ، ۱۳:۱۶
برنا 14

شیرینی پادرازی | طرز تهیه “شیرینی پادرازی” برای عید

 

مواد لازم برای شیرینی پادرازی

  • آرد قنادی 250 گرم
  • پودر قند 125 گرم
  • روغن جامد 125 گرم
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • خرفه یا خشخاش برای تزئین به میزان لازم


دستور پخت شیرینی پادرازی قزوینی

1.طرز تهیه شیرینی پادرازی

ابتدا روغن را کمی حرارت دهید تا از حالت جامد خارج شود و بعد داخل ظرف مناسبی ریخته و با پودر قند مخلوط کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه شیرینی پادرازی

حالا آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 

3. مرحله سوم شیرینی پادرازی

به اندازه یه فندق از خمیر برداشته به شکل اشک دو طرفه شکل می دهیم و فشار کوچکی به سطح پادرازی داده و با پشت چاغو چند شیار روی شیرینی ایجاد کرده و روی آن خشخاش یا می ریزیم .

 

4. مرحله چهارم شیرینی پادرازی

شیرینی های آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی در آن انداخته ایم چیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراید می پزیم.

 

5. مرحله پنجم شیرینی پادرازی

حالا اجازه می دهیم شیرینی های پخته شده کاملا خنک شوند و در ظرف درب داری چیده بین هر لایه پلاستیک فریزر بگذارید ودر جای خشک و خنک نگهداری کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ اسفند ۹۹ ، ۱۳:۱۱
برنا 14

دستور پخت آش دندونی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه آش دندونی

  • نخود 1 پیمانه
  • لوبیا قرمز 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی 1 پیمانه
  • گندم 2 پیمانه
  • سیر 3 حبه
  • پیاز 2 عدد
  • آب قلم 4 لیوان
  • سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
     

 

طرز تهیه آش دندونی

 

مرحله اول ( آماده سازی مواد )

ابتدا گندم حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم و چند بار آبش را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود و کمی نرم شود.

 

مرحله دوم ( پخت حبوبات )

ابتدا گندم را با آب فراوان می گذاریم خوب بپزد و وقتی بین دو دست فشار می دهیم له شود سپس حبوبات را جداگانه می پزیم و آبش را عوض می کنیم و آبکش می کنیم ( سعی کنید حبوبات را جداگانه بپزید زیرا زمان پخت حبوبات باهم متفاوت است )

 

مرحله سوم ( پخت آش )

پیاز را خلالی کرده و داخل قابلمه با زردچوبه فراوان خوب تفت بدهید تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر آب قلم و یا عصاره آب گوشت ( در صورت استفاده از عصاره گوشت آن را در آب ولرم پودر کرده و باز می کنیم ) به همراه حبوبات به آش اضافه می کنیم و و اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم خوب جا بیفتاد و در آخر نمک و فلفل سیاه و دو ق غذا خوری پیاز داغ را به آش اضافه می کنیم و با سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم .

 

منبع: آشپز خانم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۹ ، ۰۹:۵۱
برنا 14

 طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش و اصول پخت هویج پلو خوشمزه


مواد لازم برای تهیه هویج پلو

 

  • برنج 3 پیمانه
  • هویج 3 عدد
  • شکر 4 ق غذا خوری
  • فیله مرغ 300 گرم
  • زرشک نصف پیمانه
  • خلال پسته و بادام به مقدار لازم
  • کره 50 گرم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده به مقدار لازم

 
طرز تهیه هویج پلو با مرغ
 


مرحله اول ( آماده سازی هویج )
ابتدا هویج را رنده ریز بزنید و داخل تابه کمی کره همراه روغن مایع ریخته سپس هویچ و 3 ق شکر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس مقدار آب جوش به هویج اضافه می کنیم تا خوب بپزد درب تابه را می گذاریم ، بعد از اینکه آبش تموم شد به هویج زرشک را به همراه 1 ق غذاخوری شکر اضافه می کنیم تا زرشک پف کند و در آخر خلال بادام که از قبل با مقدار گلاب خیس خورده و خلال پسته را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم.
 
مرحله دوم ( آماده سازی مرغ )
 
مرغ را بصورت حبه ایی تیکه نمایید. می توانید بصورت نوار باریک برش بزنید و بشکل میگو حلقه نمایید با یک خلال دندان نگه دارید و داخل تابه مقداری کره ریخته و به مرغ نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یا می توان مرغ ها را مزه دار کرد سپس سرخ کنید.
 
مرحله سوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با آب و نمک خیس کرده روی حرارت می گذاریم و آبکش می کنیم در این مرحله می توانید هویج پلو و مرغ را لا به لای برنج ریخته و دم بگذارید و یا برنج را دم بگذارید وقتی دم کشید مقداری زعفران روی برنج ریخته و آن را در ظرف سرو ریخته و با هویج و مرغ حلزونی تزئین کنید اگر برای مهمانی ها هویج پلو را انتخاب کردید روش دوم مناسب تر می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۹ ، ۰۹:۴۷
برنا 14

طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت ساده و مجلسی برای شب عید

 

مواد لازم برای تهیه رشته پلو

  • دو پیمانه برنج
  • ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم رشته پلو قهوه ای رنگ
  • یک پیمانه عدس
  • ۵۰ گرم کره حیوانی
  • ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم فیله مرغ
  • سه قاشق غذاخوری زعفران آب شده
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک عدد پیاز
  • نصف پیمانه کشمش پلویی و خرما
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
     

طرز تهیه رشته پلو با عدس و کشمش

 

مرحله ۱

ابتدا برنج را شسته و به مدت چندین ساعت در آب و نمک خیس کنید. عدس را نیز برای چندین ساعت خیس کرده تا راحت تر پخته شود. کشمش ها را نیز خیس کرده و هسته خرما را جدا می کنیم.

 

مرحله ۲

ابتدا پیاز را پوست کنده و شسته و به شکل نگینی خرد می کنیم. فیله های مرغ را نیز به شکل نواری خرد کرده و آماده می کنیم. در یک ماهیتابه پیازها را سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه نیز فیله ها سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه آنها را مزه دار می کنیم. پس از اینکه فیله به خوبی سرخ شد، پیاز و کشمش و خرما را به آنها اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

 

مرحله ۳

یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و بر روی شعله گاز قرار می دهیم. پس از اینکه آب به جوش آمد، آب برنجی که از قبل خیس کرده بودیم را دور ریخته و برنج را در داخل قابلمه می ریزیم. حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود. سپس رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج می ریزیم تا با هم مخلوط شده و پخته شوند. توجه کنید که رشته ها بسیار سریع نرم می شوند و به زمانی که رشته ها را در داخل آب برنج می ریزید، توجه کنید.

 

مرحله ۴

پس از اینکه نرم شدند، برنج را آبکش می کنیم. اکنون در ظرفی که می خواهیم برنج پخته شود، کمی روغن ریخته و برای ته دیگ آن می توانید سیب زمینی یا نان و یا هر ته دیگی که مطابق با سلیقه تان است، قرار دهید. سپس با کفگیر برنج ها را در داخل قابلمه می ریزیم. بین برنج ها دارچین ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم تا دم بکشد.

 

مرحله ۵

وقتی برنج دم کشید، کمی از برنج را با زعفران ترکیب کرده و روی ظرف برنج می ریزیم. سپس روی آن را مرغ و کشمش و خرما می ریزیم. اکنون رشته پلو آماده شده است.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۹ ، ۰۹:۴۳
برنا 14

طرز تهیه کلوچه مغزدار و خوشمزه مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه خمیر کلوچه

  • ۴۵۰ گرم آرد
  • ۲۵ گرم شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
  • ۲۵۰ میلی لیتر شیر ولرم
  • ۶ گرم مایه خمیر فوری
  • مقداری کنجد جهت تزئین
  • کمی زعفران دم کرده
  • یک عدد تخم مرغ
  • ۱۱۰ گرم روغن مایع
     

مواد لازم برای تهیه مواد داخل کلوچه

  • ۱۵۰ گرم گردو
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۲۵۰ گرم خرما

 
دستور پخت کلوچه خانگی خوشمزه و مغزدار

 
مرحله ۱

ابتدا خمیر ترش یا مایه خمیر را با شیر و کمی شکر مخلوط می کنیم و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه می بندیم تا خمیر عمل بیاید. علامت به عمل آمدن خمیر این است که جای انگشت تان بر روی خمیر باقی می ماند.

 

مرحله ۲

پس از اینکه خمیر عمل آمد، باقی مانده شکر را همراه با روغن و وانیل به خمیر اضافه می کنیم. همه این مواد را به خوبی هم زده و سپس آرد را به تدریج به آنها اضافه می کنیم. با اضافه کردن آرد به تدریج خمیر را هم می زنیم تا یکدست شده و تا زمانی آرد را به مخلوط اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

 

مرحله ۳

هنگامی که خمیر را به اندازه کافی ورز دادیم، روی آن را پوشانده و به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا خمیر پف کند. اکنون زمان درست کردن مواد داخل کلوچه است.

 

مرحله ۴

هسته خرماها را بیرون آورده و پوست خرماها را جدا کنید. کمی خرماها را در داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس خرماها را با قاشق له کرده و با گردوی ریز شده و دارچین و زنجبیل ترکیب کنید.

 

مرحله ۵

حدود ۵۰ گرم از خمیر آماده شده را جدا کرده و با دست حالت می دهیم. سپس مقداری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار داده و به شکل یک نارنگی آن را در یک سینی از قبل چرب شده قرار می دهیم. سپس با مهر مخصوص کلوچه روی آن را فشار داده تا کلوچه ها پهن شوند.

 

مرحله ۶

یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق شیر مخلوط می کنیم و همه این مواد را با قلمو بر روی کلوچه می مالیم. مرحله پنجم و ششم را برای همه خمیر و مواد باقی مانده نیز انجام می دهیم.

 

مرحله ۷

در نهایت بر روی همه کلوچه ها جهت تزئین کنجد می ریزیم. فر را که از قبل گرم شده است، بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در داخل فر قرار می دهیم. اکنون کلوچه خانگی خوشمزه و مغزدار آماده شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۹ ، ۰۹:۳۸
برنا 14

کیک پنبه ای ساده و خوشمزه طرز تهیه و ترکیب آن با طعم پرتقالی و شکلاتی | کیک  ساز

 

مواد لازم برای تهیه کیک پنبه ای

  • یک پیمانه شکر
  • دو پیمانه آرد سفید
  • سه عدد تخم مرغ
  • سه قاشق غذاخوری گلاب
  • نصف پیمانه روغن
  • نصف پیمانه شیر
  • نوک قاشق غذاخوری وانیل
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
  • نصف قاشق مربا خوری بکینگ پودر


طرز تهیه کیک پنبه ای بدون جوش شیرین

 

مرحله ۱
ابتدا همه مواد را به میزان لازم از قبل آماده کرده و کنار دستتان قرار دهید، زیرا مراحل آماده سازی این کیک باید به سرعت انجام شود تا کیک حالت پنبه ای داشته و پوک نشود.

 

مرحله ۲
یک قالب کیک با اندازه ۲۰ سانتی متر و ارتفاع ۱۲ سانتی متر و به شکل گرد آماده کنید. قالب را با کمی روغن چرب کرده و سپس آرد بر روی آن بپاشید. فقط کف قالب را چرب کنید و از چرب کردن دیواه ها پرهیز کنید، زیرا چرب کردن دیواره ها مانع از پف کردن کیک می شود. آماده سازی مواد کیک حدود ۱۵ دقیقه طول می کشد. در این مدت بهتر است تا فر را روشن کرده تا گرم شود.

 

مرحله ۳
در این مرحله دو کاسه آماده کرده و زرده و سفیده تخم مرغ را از همه جدا کرده و در این کاسه های مجزا بریزید. ابتدا سفیده تخم مرغ را با دور تند هم زده تا کاملا حجم دار و پفکی شود. سفیده باید به گونه ای باشد که وقتی کاسه را بر می گردانید، از ظرف بیرون نریزد. سپس شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید. زرده ها را تا زمانی هم بزنید که کرم رنگ و کشدار شود. می توانید ابتدا با دور آهسته همزن زرده ها را هم زده و سپس در حالت دور تند قرار دهید.

 

مرحله ۴
اکنون به ظرف حاوی زرده تخم مرغ و شکر و وانیل، نصف پیمانه روغن مایع اضافه نمایید. این ترکیبات را هم زده و سپس شیر را اضافه کنید. مجددا به مدت یک دقیقه این مواد را هم بزنید.

 

مرحله ۵
اضافه کردن گلاب و زغفران به این کیک کاملا سلیقه ای است. حتی می توانید به جای گلاب و زعفران، پودر شکلات یا پودر قهوه به کیک اضافه کنید تا کیک پنبه ای شکلاتی یا کیک پنبه ای با طعم قهوه داشته باشید. با این حال در این قسمت ما اضافه کردن گلاب و زعفران را توضیح دادیم که طعم فوق العاده ای به این کیک می بخشد. سه قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید.

 

مرحله ۶
آرد و بکینگ پودر را الک کنید. سپس مرحله به مرحله و آرام آرام آرد و بکینگ پودر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید. با هر باز اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به آرامی و با قاشق این مواد را هم بزنید. دقت کنید که مواد باید کاملا با هم ترکیب شده و هیچ گلوله ای داخل این ترکیب مشاهده نشود. در نهایت سفیده تخم مرغ را به این مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

 

مرحله ۷
این مواد را در داخل قالب کیک ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد و به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. پس از پخته شدن و برای اطمینان از پخت، می توانید یک خلال دندان را داخل کیک کنید. اگر ترکیبات کیک به خلال دندان نچسبد، کیک آماده شده است. برای اینکه کیک خرد نشود، ابتدا صبر کنید تا کمی سرد شده و سپس کیک را از قالب جدا کنید.

 

مرحله ۸
اکنون کیک آماده شده است و زمان تزئین کیک فرا رسیده است. تزئین کیک کاملا سلیقه ای است و می توانید آن را با خامه و انواع میوه ها و پودر پسته و گردو و اسمارتیزهای رنگی تزئین نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۹ ، ۰۹:۳۵
برنا 14