بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

بپز و بخور

غذاهای روز دنیا

۱۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

Image result for عدسی

مواد لازم عدسی

  • عدس ۲٫۵ لیوان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه عدسی رستورانی

ابتدا عدس را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و تا روی عدس ها آب می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خیس بخورد،سپس آب را از قابلمه خارج می کنیم و عدس را تمیز آب می کشیم(آب آن را خارج می کنیم ۲ بار تا اگر خاکی سنگی چیزی لابه لای عدس ها بوده کاملا خارج شود)

 

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای ۱قاشق از روغن زیتون را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و کمی رنگ طلایی بگیرد سپس زردچوبه روی پیاز داغ می ریزیم و تفت می دهیم

آنگاه رب گوجه فرنگی را می افزاییم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و داخل قابلمه ای که قرار است عدسی در آن بپزد می ریزیم و عدس را به همراه نمک،فلفل سیاه مخلوط می کنیم و ۶الی ۸ پیمانه آب روی مواد عدسی می ریزیم

و حرارت را زیاد می کنیم که ابتدا آب عدسی بجوش بیاید و در یک تابه کوچک کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد آرد را در روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و بوی خامی آن برود و بعد زمان جوش آمدن آب عدسی به مواد اضافه می کنیم تا عدسی لعاب بیشتری بگیرد.

حرارت را کم می کنیم تا عدسی با حرارت ملایم خوب لعاب بیندازد و جا بیفتد. در مرحله بعدی سیب زمینی را پوست می گیریم سپس می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم ( درشت یا ریز خرد کردن کاملا سلیقه ایست ) و ۲۰ دقیقه مانده به اتمام پخت عدسی به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید اگر سیب زمینی را زودتر اضافه کنید چون سریع می پزد در پایان پخت له می شود و ظاهر عدسی را خراب می کند. در آخر ۱ قاشق مانده روغن زیتون را نیز روی عدسی می ریزیم و در ظرف مورد نظرتان می کشید و با نان تازه سرو کنید.

 

منبع: تعلیم آشپزی

۰ لایک / ۰ نظر / ۵ بازدید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۱۴:۲۹
برنا 14

Image result for ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

 

مواد لازم برای تهیه ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۶ عدد کتف و بال
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۶ قاشق غذاخوری ماست
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی
  • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • ۳ قاشق غذاخوری غلیظ زعفران دم کرده

 

دستور پخت ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

مرحله ۱

برای تهیه این غذا ابتدا کتف و بال مرغ را همراه با سس فرانسوی، روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا طعم دار شوند.

 

مرحله ۲

اکنون کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس برنج را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب و یک قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

 

مرحله ۳

اکنون شکر و زرشک را ترکیب کرده و کنار می گذاریم تا زرشک طعم ملسی داشته باشد. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به نقطه جوش برسد.

 

مرحله ۴

در این مرحله برنج خیس شده را به آب جوش اضافه می کنیم و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی پخته شود. وقتی دانه ها کاملا نرم شده اما مغز برنج همچنان سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم.

 

مرحله ۵

تخم مرغ ها را در داخل یک ظرف شکسته و به خوبی هم می زنیم. سپس ماست را همراه با زعفران دمکرده و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک به آن اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

 

مرحله ۶

برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران ترکیب کرده تا کاملا یکدست شود. کتف و بال را نیز از یخچال خارج می کنیم. سپس در داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته و بال و کتف را در کف قابلمه می چینیم.

 

مرحله ۷

در این مرحله کمی از مخلوط برنج را بر روی کتف و بال ریخته و با پشت قاشق فشرده می کنیم تا سطحش صاف شود. مقداری خلال پسته و زرشک را نیز به آن اضافه می کنیم. در ادامه باقی مانده برنج را نیز اضافه کرده و با پشت قاشق فشرده می کنیم.

 

مرحله ۸

قابلمه را بر روی شعله گاز قرار می دهیم و صبر می کنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم پخته شود. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید حرارت زیر قابلمه را به طور ناگهانی زیاد کنید؛ زیرا ته دیگ خیلی سریع می سوزد.

 

مرحله ۹

پس از دم کشیدن برنج، ته قابلمه را در زیر آب سرد بگیرید. با این کار ته چین راحت تر از انتهای قابلمه جدا می شود. سپس یک دیس را بر روی درب قابلمه قرار داده و قابلمه را برگردانید. اکنون ته چین کتف و بال به شکل کاملا یکدست از انتهای قابلمه جدا شده و در سینی قرار می گیرد. شکلی شبیه به کیک و بسیار زیبا خواهد داشت و آماده سرو کردن است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۱۴:۲۷
برنا 14

Image result for کتلت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

  • سیب زمینی    ۴ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم
  • پیاز    ۲ عدد
  • تخم مرغ    ۲ عدد
  • آرد نخودچی    ۱ ق غذا خوری
  • سیر    ۲ حبه
  • نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، زیره    به مقدار لازم


طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

 

مرحله اول (آماده سازی مواد کتلت)
ابتدا سیب زمینی را خام رنده می کنیم و آبش را می گیریم.

پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم.

تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال می زنیم.

گوشت چرخ کرده را داخل کاسه گذاشته و پیاز و سیب زمینی را به همراه سیر رنده شده و تخم مرغ زده شده و ادویه و آرد نخودچی خوب هم می زنیم و ورز می دهیم و برای نیم ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.

 

مرحله دوم (سرخ کردن کتلت)
داخل ماهیتابه روغن ریخته و می گذاریم تا خوب داغ شود، کنار دستتون یه کاسه آب بگذارید و دست های خود را مرطوب کرده و از مواد کتلت برمیداریم و حالت می دهیم و داخل ماهیتابه خوب سرخ می کنیم.

منبع: آشپزی خوب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۱۴:۲۵
برنا 14

Image result for کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم جهت تهیه کیک یخچالی

  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • دو لیوان شیر
  • دو قاشق غذاخوری آرد سفید
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو بسته بیسکوبیت پتی بور
  • بیست گرم کره
  • نصف قاشق چایخوری هل
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • پودر نارگیل برای تزئین کیک به میزان لازم

 

دستور پخت کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور 

مرحله ۱:

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل و وانیل مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۲:

یک لیوان شیر را با دو قاشق غذاخوری آرد سفید مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا زمانی که آردها حل شوند. یک لیوان دیگر از شیر را با دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید و کنار بگذارید.

مرحله ۳:

مخلوط شیر و آرد را بر روی اجاق گاز قرار داده و از همان ابتدا شروع به هم زدن کنید تا ته نگیرد و مایعی تقریبا سفت و یکدست تهیه شود. پس از اینکه مایع شیر و آرد اضافه شد، مخلوط تخم مرغ و شکر که هم زده بودید را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود. پس از آن کره و یک لیوان شیرکاکائو را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

مرحله ۴:

در این مرحله، مایه بیسکوییت کیک آماده شده است. اکنون در ظرف مورد نظرتان که بهتر است یک ظرف پیرکس مستطیلی باشد، یک لایه بیسکوییت چیده و سپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید. سپس مجددا یک لایه بیسکوییت چیده و بعد مایه کاکائویی را اضافه کنید. این کار را تا ۴ یا ۵ لایه ادامه دهید. در نهایت بر روی آن پودر نارگیل بریزید تا کاملا با پودر نارگیل پوشیده شده و سفید شود. به سلیقه خودتان می توانید بر روی پودر نارگیل ترافل های رنگی یا اسمارتیز بریزید.

مرحله ۵:

مواد آماده شده را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید و پس از آن با چای گرم میل کنید. در صورتی که پودر نارگیل در دسترس ندارید، می توانید بدون پودر نارگیل آن را تهیه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۰۹:۱۳
برنا 14

Image result for پیراشکی مرغ

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مرغ

  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز
  • پودر سیر به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سه پیمانه آرد سفید
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • نمک به میزان لازم
  • نصف پیمانه روغن
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شیر
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • دو عدد پیاز

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ

برای اینکه پیراشکی مرغ تهیه کنیم، ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم. می توانید خمیر را از نانوایی نیز تهیه کنید که باعث ساده تر شدن تهیه این غذا می شود. با این حال، نحوه تهیه خمیر پیراشکی را در اینجا توضیح می دهیم.

مرحله ۱:

ابتدا شیر را در داخل یک قابلمه ریخته و آن را گرم کنید. سپس شکر را در شیر حل کنید. پس از آن، شیر را از روی حرارت خارج کرده و صبر کنید تا ولرم شود. خمیر مایه را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله ۲:

تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن شیر و شکر حل شده را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. در نهایت نمک و آرد را کم کم به این مخلوط اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به حالت گلوله گلوله نشود.

مرحله ۳:

پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردید، قاشق را کنار گذاشته و از دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید. این خمیر در نهایت یکدست و بدون چسبندگی خواهد بود. پس از ورز دادن، خمیر را در داخل کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.

مرحله ۴:

اکنون زمان تهیه پیراشکی مرغ است. در این مرحله باید سینه مرغ را با کمی پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. وقتی که پختن مرغ به پایان رسید، گوشت سینه را ریش ریش خرد کرده یا به اندازه های کوچک برش دهید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و قارچ را نیز به اندازه های کوچک خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۵:

یک ماهیتابه را برداشته و کمی روغن در داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را در داخل روغن ریخته و تفت دهید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به ماهیتابه اضافه کنید. پس از آنکه پیاز داغ آماده شد، مرغی که به صورت ریش ریش کرده بودید را در داخل ماهیتابه بریزید. قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کرده و آنها را به خوبی تفت دهید تا سرخ شوند. سپس گوجه را نیز اضافه کنید. صبر کنید تا به خوبی سرخ شوند و آب آن جمع شود. در نهایت می توانید سیر را به عنوان طعم دهنده به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر، آنها را به خوبی مخلوط کرده و از روی حرارت اجاق گاز بردارید.

مرحله ۶:

در این مرحله خمیری که کنار گذاشته بودید را از کاسه بیرون آورده و کمی ورز دهید. سپس تکه های کوچکی به اندازه پرتغال کوچک را از خمیر جدا کرده و هر کدام را به صورت بیضی شکل بر روی تخته و با استفاده از وردنه باز کنید. در داخل هر کدام مقدار کمی از مایع موجود در ماهیتابه ریخته و کمی پنیر پیتزا بر روی آنها می ریزید. سپس لبه های بیضی را بر روی مواد می آورده و آنها را محکم بر روی هم فشار می دهیم تا خمیر به هم چسبیده و مواد داخل آن به بیرون نریزد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم است زیرا اگر خمیر به خوبی به هم نچسبد، در هنگام سرخ کردن پیراشکی ها، محتویات داخل پیراشکی به بیرون می ریزند.

مرحله ۷:

با استفاده از خمیر و مواد داخل ماهیتابه می توانید تعداد زیادی از این پیراشکی ها را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه دیگر آماده کرده و کمی روغن در داخل آن بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از آنکه روغن داغ شد، پیراشکی ها را در داخل آن سرخ کنید. رنگ خمیرها باید طلایی شود. پس از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را در داخل ظرفی چیده و تزئین کنید. یک روش دیکر هم پخت پیراشکی مرغ داخل فر است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۰۹:۱۱
برنا 14

Image result for پنه مرغ با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

  • پاستا پنه۱ بسته
  • سینه مرغ۴۰۰ گرم
  • قارچ۵۰۰ گرم
  • سیر۴ حبه
  • شیر۱ لیوان
  • خامه صبحانه۱ لیوان
  • کره۳۰ گرم
  • پنیر پارمزان۱/۲ پیمانه
  • سس وچستر و سس خردل به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
  • قرص عصاره مرغ۱ عدد
  • آبلیمو۳ ق غذا خوری

 

طرز تهیه پنه مرغ با سس آلفردو

مرحله اول ( آماده سازی مرغ )

ابتدا مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا نازک شود و بعد ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل به سینه مرغ اضافه کنید و ماساژ دهید.

سپس کمی روغن زیتون و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و کمی سس خردل ملایم و کمی سس وچستر (ووستشایر) به دو طرف مرغ بمالید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب مزه دار شود.

در تابه کمی روغن زیتون (یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید.

مرحله دوم (آماده سازی مواد پاستا)

مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچ های ورقه شده را به همراه ۱ قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا تفت بخورد و آبش کشیده شود ( اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث این می شود قارچ سیاه نشود.)

در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد ۲ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد ، خامه صبحانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه اضافه کرده سپس قارچ های تفت خورد شده را به سس اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.

مرحله سوم ( پخت پاستا )

داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی روغن به همراه نمک می ریزیم و پاستا را اضافه می کنیم تا نرم شود و آبکش می کنیم.

پاستا آبکش شده را به سس قارچ مون اضافه کرده و در آخر مرغ و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و می گذاریم برای چند دقیقه خوب سس به خرد پاستا برود. پاستا در ظرف سرو کشیده و با مقداری جعفری و پنیر پارمزان تزئین کنید نوش جان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ بهمن ۹۹ ، ۰۹:۰۸
برنا 14

سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.

 

Image result for سوپ جو قرمز

 

مواد لازم

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • هویج کوچک یا متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ نصف یک سینه کامل
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • جو پوست کنده ۱ پیمانه ( لیوان متوسط )
  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری 
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

 

حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.

 

در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.

 

در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.

 

پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید

 

و روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. ( البته باید آبپز کردن سینه مرغ را اوایل شروع آشپزی انجام دهید تا در اواسط پخت سوپ معطل نشوید ) پس از اینکه سینه مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.

 

سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه پیاز و هویج کمی تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود. در مرحله بعد جو را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریع تر به جوش بیاید.

 

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

 

پس از سرخ شدن رب آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در همین مرحله جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم

 

و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می توانید کمی از جعفری را برای تزیین روی سوپ نگه دارید. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می ریزیم و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ بهمن ۹۹ ، ۱۱:۰۰
برنا 14


کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و لذیذ است. شما می توانید کباب لقمه ای خانگی را حاضر کرده و در ظرفی فریز کنید تا وقتی که زمان کافی برای درست کردن آن ندارید خیلی سریع یک کباب لقمه ای درجه یک داشته باشید.

 

Image result for کباب لقمه ای خانگی

 

مواد لازم برای کباب لقمه ای خانگی

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • سویا ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد بزرگ
  • آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده ۲ ق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ ق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز
  • ادویه کاری و سماق به مقدار لازم

 

مرحله اول (آماده سازی کباب)
ابتدا سویا را با آب ولرم خیس کرده و آبکش می کنید. به خوبی آبش را می گیرید تا خشک شود سپس با چرخ گوشت یا غذاساز خوب میکسش می کنید.

پیاز را پوست کنده و رنده می کنید و آبش را می گیرید.

 

مرحله دوم (ورز دادن کباب)
درون کاسه ای گوشت را به همراه پیاز و سویا و ادویه ها و روغن و سیر ریخته و خوب مخلوط می کنید. یکی از مهمترین مراحل مهم کباب لقمه ای این مرحله می باشد که باید خوب ورز داده شود تا وقتی آن را سرخ می کنیم وا نرود.

مرحله سوم (به سیخ زدن یا قالب زدن)
وقتی مایه کباب خوب ورز داده شد می توان به دو روش آن را پخت.

با استفاده از سیخ های چوبی : سیخ های چوبی را ۱۰ دقیقه در آب ولرم گذاشته تا در زمان سرخ کردن کباب ها نسوزند. مایه کباب را به سیخ کشیده برای ۱۰ دقیقه داخل فریرز گذاشته و خوب سرخ کنید.

 

یا می توان به کمک یک قالب کباب زن، کباب لقمه ای ها را حاضر کرد. مانند تصویر زیر ابتدا یک پلاستیک روی قالب بگذارید مواد گوشتی داخلش را صاف کنید سپس یکبار فشار دهید.

 

کباب را آماده کرده و در ماهیتابه هر دو طرف آن را سرخ می کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ بهمن ۹۹ ، ۱۰:۵۸
برنا 14

یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.

مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند.

 

طرز تهیه ماکارونی و پاستا با سس آلفردو

مواد لازم:

  • پاستا ۵۰۰ گرم
  • کره نیم پیمانه
  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تکه تکه شده)
  • جعفری اندکی برای تزئین
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.

در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. [عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]


همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.

پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

طرز تهیه سس آلفردو:
درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.

 

مواد لازم:

  • کره یک چهارم پیمانه
  • خامه یک پیمانه
  • سیر یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه:
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۹ ، ۱۰:۲۳
برنا 14

نان خرمایی یکی از سوغاتی های خوشمزه استان های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای مناسب هستند.

 

مواد لازم:

  • آرد سفید= نیم کیلو
  • کره ی گیاهی= 250 گرم
  • ماست = 250 گرم
  • نمک = یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
  • خرما بدون هسته = نیم کیلو
  • پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • دارچین = یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان خرمایی
خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.


آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ بهمن ۹۹ ، ۱۰:۰۰
برنا 14